Siirry sisältöön
Näillä tuotteilla annat vatsavaivoille kyytiä!

Näillä tuotteilla annat vatsavaivoille kyytiä!

Turvottaako, kärsitkö ilmavaivaivoista, ummetuksesta tai onko vatsa löysällä? Erilaiset suolistovaivat voivat olla merkki suoliston bakteerikannan epätasapainosta. Voit tasapainottaa vatsasi toimintaa mm. oikeanlaisella ruokavaliolla ja tehokkailla ravintolisillä.

Aito Colon Pro – viiden luonnonaineen yhdistelmä

Aito Colon Pro sisältää tehokkaan mutta hellävaraisen yhdistelmän normaalin suoliston bakteerikannan ja ruoansulatuksen tueksi:

  • Greipinsiemenuutetta on perinteisesti käytetty suoliston hyvinvointiin ja puhdistukseen sekä tukemaan hyvää vastustuskykyä.
  • Valkosipulilla on terveysvaikutuksia mm. vastustuskyvyn tukemiseen, sydämelle ja verenkierrolle.
  • Suoliston iloksi Aito Colon Pro sisältää myös oreganojauhetta, kapryylihappoa ja vihreäteeuutetta, joka sisältää runsaasti antioksidantteja.

Aito Acidophilus Pro – tehokas maitohappobakteerituote aikuisille ja lapsille

Aito Acidophilus Pro -valmisteessa on peräti yhdeksän suolistolle ystävällistä bakteerikantaa, jotka toimivat yhteistyössä keskenään. Kannat ovat valittu eniten tarvituista bakteerikannoista, joista jokainen kanta palvelee tiettyä tarkoitusta, huolehtien omasta alueestaan suolistossa. Näin saadaan vaikutus koko suoliston alueelle kattavasti.

Yksi kapseli sisältää 3,5 miljardin elävän maitohappobakteerin viljelmän. Bakteerit ovat erittäin elinkelpoisia ja kiinnittyvät herkästi suoliston limakalvoille, joka on erittäin tärkeää halutun vaikutuksen saamiseksi.

Viridian Ruuansulatuksen tuki – erinomainen apu ruoansulatukselle

Viridian Ruuansulatuksen tuki sisältää mm. hiilihydraatteja, proteiineja ja rasvoja pilkkovia entsyymejä sekä inkivääriä ja piparminttua. Inkivääri stimuloi mm. ruoansulatusnesteiden eritystä ja piparminttu lievittää ilmavaivoja ja laukaisee kouristuksia.

Aito- ja Viridian -tuotteita saat AITO hyvän olon kaupoista ja verkkokaupasta!

Kirjoittanut: Sanna Kaunisto, ravintoterapeutti

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen