Siirry sisältöön
Muodin ja kauneuden ammattilainen Leena Sarvi: EVONIAT – joka aamu!

Muodin ja kauneuden ammattilainen Leena Sarvi: EVONIAT – joka aamu!

TV:stä ja lehtien sivuilta tuttu Leena Sarvi on pitkän linjan muotiammattilainen, joka tunnetaan vankkumattomasta tyylitaidostaan. Hän on Suomen tunnetuimpia näytösjuontajia ja toimii lisäksi kouluttajana, luennoitsijana sekä muoti- ja tyylikonsulttina. Leena pysäytetäänkin usein kaduilla ja kaupassa vinkkien toivossa.

Jo yli 30 vuotta ammattiuraa muodin ja kauneuden maailmassa tehnyt Leena Sarvi käyttää päivittäin Evonia®-ravintolisiä täydentämään ruokavaliotaan.
– Pitkät hiukseni ovat kiitollisia kaikesta elinvoimaa lisäävästä. Evonia-sarjan hiuksille suunnitellut ravintolisät edistävät selkeästi hiusteni hyvää kuntoa ja saan niistä tarvitsemani ravintoaineet hiuksilleni, Leena kertoo.

Evonia® on luottotuotteeni

– Arvostan tuotteita, jotka vaikuttavat hiusten hyvinvointiin, sillä joudun työssäni käsittelemään hiuksiani lähes päivittäin. Evonia Hiusten tehoravinne -kapselit ehkäisevät luonnonkiharoiden hiusteni kuivumista ja lisäävät kiiltoa. Niiden lisäksi käytän Evonia Keratin + Biotin -kapseleita, jotka vähentävät hiusten katkeilua harjatessa, silottavat hiusta ja antavat kiiltoa sekä vahvistavat hiusten lisäksi myös kynsiä ja ihoa. Evonia Hair Booster -tabletit puolestaan sisältävät ravintoaineita hiustenlähtöä vastaan ja hiusten kasvulle. Hiukseni ovatkin kiiltävät eivätkä katkeile, ja myös kynteni ovat vahvat eivätkä liuskoitu helposti.
– Iän myötä hiusten ja ihon rakenne yksinkertaisesti muuttuvat. Hiusteni hyvinvointi on kokonaisvaltaisempaa sisäisesti nautittavien ravintolisien ansiosta. Kun uusi hius kasvaa hiusjuuresta, hiuksen vahvempaan koostumukseen Evonia-tuotteilla on merkittävä vaikutus, toteaa Leena Sarvi.

Evonia® hiusten tehoravinne – kasvuvoimaa hiuksille ja hiusjuurille

– Sisäisesti käytettävä Evonia Hiusten tehoravinne -ravintolisä sisältää hiusjuuren ja hiusten kasvulle tärkeät ravintoaineet. Kapselit sisältävät Camelina-, pellavansiemen- ja sarviapilan siemenöljyä juuri oikeassa suhteessa, jotta omega-3 ja omega-6 rasvahappojen suhde on paras mahdollinen sekä B-, D- ja E-vitamiineja, sinkkiä ja metioniinia. Niitä tarvitaan edistämään hiusten kasvua, elvyttämään verenkiertoa hiusjuurissa ja ravitsemaan hiusjuuria. Näin hiukset rakentuvat vahvoiksi ja pitkäikäisiksi. Tämä ravintolisä pitää yllä hiusjuuren verenkiertoa ja ravinnonsaantia, hiusten kasvuvoimaa ja hyvää rakennetta sekä estää hiustenlähtöä. Se myös aktivoi hiussolujen tuotantoa ja sen avulla hiussolut muodostuvat mahdollisimman laadukkaiksi ja säilyttävät elinvoimansa pitkään, kertoo HiusAkatemian perustaja ja hiustutkija Annikki Hagros-Koski.
– Monipuolinen ravinto on terveiden hiusten perusta. Vahvojen hiusten rakentumiseksi tarvitaan useita ravintoaineita, jotka auttavat tuottamaan laadukkaita hiussoluja. Keholla on oma tärkeysjärjestyksensä; hiukset uhrataan ensimmäisenä. Hiukset toimivat kehon tiedottajina, ettei kaikki ole aivan kunnossa. Hiustenlähtö ja hiusten kasvuhäiriöt johtuvat useiden tekijöiden summasta, toteaa Annikki. Hänen uusin kirjansa ”Apua, hiukseni lähtevät!” sisältää tietoa hiustenlähdöstä, pälvikaljuudesta, kaljuuntumisesta ja erilaisista hiuspohjan häiriöistä sekä keinoista, joilla voi saada apua näihin ongelmiin. Kysy kirjaa omasta AITO Hyvän olon kaupastasi!

Evonia-ravintolisät on kehitetty yhteistyössä HiusAkatemian ja suomalaisen ravintolisiin erikoistuneen lääketehdas Hankintatukku Oy:n asiantuntijoiden kanssa. Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto valitsi Evonia® hiustenhoitotuotesarjan Vuoden 2012 Hoitotuotteeksi.


Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2