Siirry sisältöön
Luonnon tehoraaka-aineet naisille & miehille

Luonnon tehoraaka-aineet naisille & miehille

Tasa-arvo on tätä päivää, mutta tietyiltä osin naisen ja miehen fysiologinen elimistö on erilainen omine erityistarpeineen. Sekä naisen että miehen elimistön hyvinvointia tukevat parhaiten puhtaat, luonnosta saatavat tehoaineet, joita ovat osanneet hyödyntää jo esivanhempamme. 

Vahva karpalouute ja maitohappobakteerit ovat naisen parhaat ystävät 

Bertil´s KarpaLact Strong sisältää kliinisesti tutkittua Cran-Max® -karpalouutetta, jossa on hyödynnetty marjan kaikki hyödylliset ominaisuudet – vahva uute sisältää koko karpalon: mehun, kuoret, hedelmälihan ja siemenet. Näin se vastaa parhaiten kokonaista, luonnollista marjaa. Vatsahapot eivät vahingoita ainutlaatuisella Bio-Shield® -menetelmällä suojattua uutetta, joka säilyttää tehonsa läpi ruuansulatuskanavan. Pitkävaikutteista uutetta on löydettävissä virtsasta vielä 12 tunnin kuluttua nauttimisesta.  

Karpalouute sisältää runsain mitoin proantosyanidiineja, eräitä flavonoideja, jotka tunnetaan terveyttä edistävistä vaikutuksistaan. KarpaLact Strongin huolella valikoidut maitohappobakteerikannat, Lactobasillus gasseri, Bifidobacterium bifidum ja Bifidobacterium longum, ovat elimistöllemme luonnostaan tuttuja. KarpaLact Strong sopii tilapäiseen tai tarpeen mukaan myös pitkäaikaiseen säännölliseen käyttöön. 

 

Aito hyvän olon kauppa, Bertil's KarpaLact ja Prostasin

Granaattiomenauute ja lykopeeni miehiseen hyvinvointiin 

Bertil´s Prostasin sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän vahvoja luonnon tehoaineita erityisesti miehiseen hyvinvointiin. Granaattiomena (Punica granatum) on tunnettu terveyspommi, jota on käytetty vuosisatojen ajan moniin terveyttä tukeviin tarkoituksiin. Se sisältää erittäin runsaasti C-vitamiinia, antioksidantteja ja erilaisia polyfenoleita. Miehet hyötyvät erityisesti granaattiomenan verenkiertoa parantavista vaikutuksista. Prostasinissa on käytetty granaattiomenauutteiden vahvaa seosta, jonka koostumus vastaa kokonaista hedelmää. Vakioidut uutteet sisältävät aina yhtä paljon granaattiomenan vahvoja bioaktiivisia ainesosia, kuten ellagiinihappoa ja punikalagiineja. 

Miehille hyödyllinen on myös karotenoideihin kuuluva antioksidanttipitoinen lykopeeni, jonka runsaalla saannilla on havaittu positiivinen yhteys eturauhasen hyvinvointiin. Sinkki on miehelle erityisen tärkeä hivenaine, koska se ylläpitää normaalia testosteronitasoa ja sitä menetetään joka siemensyöksyn yhteydessä.  

Prostasinin annostus on 2 tablettia päivässä. Paras vaikutus saavutetaan tuotteen säännöllisellä käytöllä. Miehisen hyvinvoinnin ja levollisen yön palautuessa annosta voi halutessa vähentää 1 tablettiin päivässä. 

Löydät tuotteet lähimmästä AITO-kaupasta tai voit tilata niitä verkkokaupasta.

Edellinen artikkeli Matalat rauta-arvot, iho-ongelmia tai heikko vastustuskyky? Valitse Vitatabs® Laktoferriini -valmisteista itsellesi sopivin
Seuraava artikkeli Suojaa telomeerejäsi, hidasta ikääntymisen etenemistä