Siirry sisältöön
Joululahjaksi hyvää oloa!

Joululahjaksi hyvää oloa!

Ilvesmäen rouva Anne Mäkilä kiinnostui ravinnosta ja ravintolisistä jo kolmikymppisenä, kun hän etsi apua fibromyalgian aiheuttamiin kipuihin. Hyvän olon vaaliminen on ajan mittaan tullut entistä tärkeämmäksi. Olennaista elämässä on kiitollisuus, elämänilo, yhteisöllisyys ja toisten auttaminen.

Anne Mäkilän pitkä ura myynnin johtotehtävissä vaihtui maaliskuussa 2020 unelmaan nimeltä Ilvesmäen rouva. Ilvesmäki on paitsi kesämökki keskellä luontoa myös yhteisö ja sivusto, jonka kautta voi jakaa kokemuksiaan ja auttaa muita. Ilvesmäen rouva kirjoittaa blogissaan mm. omasta arjestaan, luonnonmukaisuudesta, kierrätyksestä ja ravintolisistä.

– Uutena asiana olen aloittamassa myös ratkaisukeskeisen valmentajan opinnot. Koen, että minulla on tähän sisäinen palo ja sopivasti elämänkokemusta, Anne kertoo.

Pukinkonttiin puhtaita ja vastuullisia ravintolisiä

Anne Mäkilä arvostaa terveyskauppiaiden työtä ja tekee yhteistyötä lähialueensa AITO-kauppojen kanssa. Hän on havainnut erityisesti Aito-ravintolisät toimiviksi.

Aito-ravintolisät ovat mahdollisimman puhtaita ja osa on myös vegaanisia. Omia suosikkejani ovat edullinen ja toimiva Aito Nivel, Aito Kollageeni iholle, Aito Monivitamiini ja Aito Kurkumiini+mustapippuri. Lisäksi olen tykännyt paljon Nordicvitan Glukosamiini Complex -jauheesta, Anne mainitsee.

– Joululahjaksi erityisesti ruuhkavuosia eläville naisille sopivat hyvin Aito Lady Strong, Aito Kollageeni, Aito Karpalo, Aito C- ja D-vitamiini, Aito Monivitamiini ja Aito B-complex.

Luovuus ja kiitollisuus ovat läsnä joka päivä

Luova tekeminen, kuten valokuvaus, kirjoittaminen ja ruoanlaitto, kuuluvat Ilvesmäen rouvan arkeen.

– Ruokavalioni on viljaton ja teen paljon ruokaa itse. Ruoassa minulle on tärkeää värit, mausteet ja tuoksut, Anne kuvailee.

Vuoden vaihteen juhlat ovat monelle pysähtymisen aikaa ja Annen vinkkinä on ennen kaikkea kiitollisuus.

– Mietin joka aamu kolme kiitollisuuden aihetta. Välillä kannattaa pysähtyä sen ääreen mitä on. Monesti on niin, että mikään ei riitä ennen kuin itse riittää itselleen.

Tutustu Aito-tuotesarjaan lähimmässä AITO hyvän olon kaupassa tai verkkokaupassa!

Kuva:
Matilda Tuominen

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2