Siirry sisältöön
Iho kauniiksi kesän jälkeen – Helena paljastaa niksit

Iho kauniiksi kesän jälkeen – Helena paljastaa niksit

Tanssin ammattilainen luottaa ravintolisiin

Helena Ahti-Hallberg nauttii kesästä ja hänet yleensä löytää puutarhastaan kädet mullassa istuttamassa ja hoitamassa kasvejaan. Vaikka kesällä eletäänkin rennommin, Helena pitää huolta kauneudestaan ja notkeudestaan. Hän luottaa tuotteisiin, jotka ovat hänen kauneutensa ja notkeutensa salaisuus: Skingain Plus ja Skingain serum, koska hän tietää, että kauniin ja terveen ihon edellytyksenä on sen tasapaino, mikä ilmenee ihollamme monella tavalla. Ihon kollageenikuidut muodostavat 70 % sen rakenteesta ja antavat sille voimaa ja sitkeyttä sekä ylläpitävät nivelten tervettä toimintaa. Helena on käyttänyt Skingainia jo yli 7 vuoden ajan ja nauttii sen hyvästä mausta.

Skingain plus – kollageenin lisäys kahden mekanismin avulla

Skingain plus elvyttää kollageenituotantoa kahdella tavalla:

1. Hydrolysoitu kollageeni antaa elimistölle viestin lisätä kollageenin tuotantoa, jolloin 1. ja 2. tyypin hydrolysoidun kollageenin ainesosat toimivat myös uuden kollageenin rakennusaineina ja näin elimistöön muodostuu lisää kollageenia.
2. Pycnogenol® puolestaan hillitsee voimakkaasti ihokudosta hajottavien entsyymien toimintaa, mikä hidastaa tehokkaasti kollageenin vähenemistä. Voimakkaana antioksidanttina se suojaa ihoa hapettumiselta ja UV-säteilyltä sekä vähentää tulehdusta ihokudoksessa. Pycnogenol® myös lisää verisuonia rentouttavan typpioksidin tuotantoa elimistössä ja tällä tavalla tehostaa ihon hiusverenkiertoa. Tämä parantaa hapen ja ravinteiden pääsyä ihokudoksiin ja tehostaa kuona-aineiden poistumista.

Skingain plus sisältää hyaluronihappoa, myös Pycnogenol® lisää sen tuotantoa ihossa voimistamalla hyaluronihapposynteesiä. Samoin kuin kollageenin kohdalla, ihon hyaluronihapon määrä lisääntyy Pycnogenolin vaikutuksesta. Hyaluronihappo pystyy nyt sitomaan enemmän vettä ihokudokseen, millä on suuri merkitys ihon kuivuudesta kärsiville henkilöille. Jopa niillä, joilla on valmiiksi hyvä ihon kosteustaso, on käytön jälkeen havaittu merkittävästi parantunut ihon kosteus.

Sisäisen kollageenin lisäksi myös monipuolinen seerumi parantaa ihon kauneutta ja terveyttä

Vuoden 2020 hoitotuotteeksi valittu Skingain seerumi on ihoa uudistava ja kohottava seerumi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se sisältää useita erittäin korkealuokkaisia ja tutkittuja vaikuttavia aineita.

  • Sen sisältämä Argan-hedelmän proteiini tasoittaa ryppyjä ja juonteita tehokkaasti ja pitkäkestoisesti sekä antaa välittömän kasvoja kohottavan vaikutuksen.
  • FUCOGEL® -polysakkaridi kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä haitallisilta sään vaikutuksilta.
  • RIGIN™ -peptidi tehostaa ihon kollageenin muodostumista ja ihon mikroverenkiertoa sekä kosteuttaa ihoa ja torjuu sen vanhenemista.
  • Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja tasoittaa heti juonteita ja ryppyjä sekä tuo esiin kasvojen muotoa.
  • REPAIR COMPLEX CLR™ -fermentoitu lysaatti suojaa ihoa ulkopuolisilta haitoilta ja UV-säteilyltä.

Sisäinen ja ulkoinen samanaikainen käyttö tehostaa vaikutusta

SKINGAIN plus ja SKINGAIN serum soveltuvat hyvin käytettäväksi yhdessä tai erikseen, riippuen kunkin käyttäjän henkilökohtaisesta ihonhoidon tarpeesta. Toinen tuote huolehtii ihon terveydestä ja kollageenin tarpeesta sisäisesti ja toinen antaa tehokkaan ja paikallisen elvyttävän vaikutuksen.

Skingain-tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta.

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen