Siirry sisältöön
Aktiivinen Aito Monivitamiini + K2

Elinvoimaa aktiivisesta Aito monivitamiinista!

Monivitamiinilla turvaat päivittäin tarvittavien vitamiinien ja hivenaineiden saantia. Eri valmisteissa on kuitenkin suuria eroja. Mitä jos valitsisit luonnollisen ja aidosti vaikuttavan monivitamiinin, joka on kuin ”ruokaa purkissa”? Vegaaninen Aito monivitamiini + K2 on täynnä aktiivisia ainesosia, ilman mitään ylimääräistä!

100 % aktiiviset ja luonnolliset ainesosat

Aito monivitamiini + K2 sisältää monipuolisen kirjon päivittäin tarvittavia vitamiineja ja mineraaleja sekä muita terveyttä tukevia tehoaineita. Tuotteen ainesosat ovat luonnollisia ja 100 % aktiivisia. Tällöin ravintoaineet imeytyvät tehokkaasti.

Aito monivitamiiniissa on kasviperäisiä mineraaleja sareptansinappi-kasvista. Mineraalit ovat samassa muodossa kuin ruoassa, mutta suurempina pitoisuuksina. Sareptansinapista on tuotteeseen saatu sinkkiä, rautaa, mangaania, kromia, kuparia, seleeniä, molybdeeniä ja lisäksi runsaasti erilaisia fyto- eli kasviravinteita. 

Aito monivitamiini sisältää sekoituksen erilaisia superfood-kasviksia ja hedelmiä. Seos sisältää sinimailas-, porkkana- spirulina-, artisokan lehti- ja punajuurijauhetta, acai-marjaa sekä acerola-uutetta. Näistä ainesosista saadaan lisää luonnollisia vitamiineja ja mineraaleja sekä muita terveyden tehoaineita, kuten antosyaaneja, flavonoideja ja polyfenoleita.

K2 - luuston ja verisuonien kaveri

Valmisteessa on mukana myös K2-vitamiinia, joka on tärkeä erityisesti luuston ja verisuonien hyvinvoinnille. K2-vitamiini ohjaa ravinnosta imeytyvää kalsiumia luustoon, jolloin sitä ei pääse kertymään valtimoiden seinämiin.

Aito monivitamiinin K2 on sen luonnollisessa menakinoni-7-muodossa. Menakinoni-7 on biologisesti aktiivinen ja tehokas K2-vitamiinin muoto, joka imeytyy erinomaisesti elimistön käyttöön.

Ravintoaineet imeytyvät tehokkaasti

Myös muut Aito monivitamiinin sisältämät mineraalit ja vitamiinit ovat tarkoin harkitussa muodossa, jolloin ravintoaineet imeytyvät tehokkaasti. Tuote sisältää muun muassa:

  • B6-vitamiinia aktiivisessa P-5-P -muodossa
  • B12-vitamiinia metyylikobalamiinina, joka on luonnollinen ja valmiiksi aktiivinen B12-vitamiinin muoto
  • foolihappoa folaattina
  • jodia on kelp-merilevästä
  • beetakaroteenia dunaliella salina -levästä
  • magnesiumia sitraattimuodossa
  • C-vitamiinia, josta puolet on peräisin acerola-jauheesta
  • D3-vitamiinia jäkälästä.

Sopii myös herkemmille käyttäjille

Aito-ravintolisät ovat laadukkaita ja hyvin imeytyviä tuotteita ilman mitään ylimääräistä. Myös Aito monivitamiini + K2 on täyttä tavaraa kasviskapselissa. Jos olet herkkävatsainen tai sinulla on ”ton ton ton” -ruokavalio, voit kokeilla tuotetta hyvillä mielin. Tuotteessa ei ole maitoa, soijaa, gluteenia tai vehnää. Se ei myöskään sisällä täyte-, säilöntä- tai makeutusaineita.

Tuote sopii vegaaneille ja vegetaristeille.

Aito monivitamiiini + K2 käy myös lapsille 12 ikävuodesta eteenpäin. Voit ottaa 1-2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä. Tuotetta on saatavilla ainoastaan AITO-kaupasta! 

Tutustu Aito monivitamiini + K2 -tuotteeseen AITO hyvän olon kaupoissa tai -verkkokaupassa!

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen