Siirry sisältöön
Ekologiset pesuaineet luonnolliseen puhtauteen

Ekologiset pesuaineet luonnolliseen puhtauteen

Aito Raikas on täydellinen kotimainen tuotesarja, josta löydät luonnonmukaiset pesuaineet ja kodin puhdistustuotteet. Tilaa helposti ja edullisesti verkkokaupastamme.    

Aito Raikas on laadukas suomalainen luonnonmukainen tuotesarja. Tuotteissa käytetään ainoastaan kasviperäisiä ja täysin biohajoavia raaka-aineita. Nauti puhtaudesta, joka on turvallista sekä sinulle että ympäristölle.

Aito Raikas -tuoteperheestä löydät pesuaineet niin henkilökohtaiseen hygieniaan kuin kodin puhdistukseenkin. Siihen kuuluu seitsemän erilaista tuotetta: shampoo, hoitoaine, suihkugeeli ja käsienpesuneste sekä pyykinpesuaine, astianpesuaine ja yleissiivoussuihke. Miedosti eteerisillä öljyillä hajustetuissa tuotteissa voit aistia pohjoisen luonnon ja tropiikin hedelmien herkullisen yhdistelmän. 
 

Ei mikromuovia, ei ylimääräistä kuormaa ympäristölle

Aito Raikas -tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ympäristö huomioiden – käyttömukavuudesta tai toimivuudesta tinkimättä. Tuotteet eivät kuormita vesistöjä mikromuoveilla, petrokemian raaka-aineilla, zeoliiteilla tai biosideilla eivätkä eläinperäisillä entsyymeillä. Tuotannossa käytetään sertifioitua ekosähköä.
 

Aito Raikas -pesuaineet 

Shampoo, raparperi-appelsiini-kaneli, 500 ml

Tilaa verkkokaupasta >>

Hellävarainen shampoo kaikille hiuslaaduille, myös värjätyille hiuksille. Raparperiuute sisältää runsaasti antioksidantteja sekä monia vitamiineja, ja se palauttaa hiusten luonnollisen elinvoiman. Shampoossa tuoksuvat aidot appelsiinin ja kanelin eteeriset öljyt.

Hoitoaine, hilla-mandariini-sitruuna, 500 ml

Tilaa verkkokaupasta >>

Herkullisen raikas hoitoaine poistaa hiusten sähköisyyttä ja helpottaa niiden kammattavuutta. Hillauute palauttaa hiusten luonnollisen voiman. Turvallinen ja luonnollinen – sopii useimmille herkkäihoisille. Herkullinen tuoksu saadaan aidoista eteerisistä mandariini- ja sitruunaöljyistä.

Suihkugeeli, hilla-appelsiini-sitruuna, 500 ml

Tilaa verkkokaupasta >>

Virkistävä suihkugeeli pesee, hoitaa ja suojaa ihoasi antioksidantteja sisältävällä hillauutteella. Se kosteuttaa ihoa ja palauttaa sen luonnollisen kimmoisuuden. Sopii päivittäiseen käyttöön. Aidot eteeriset appelsiini- ja sitruunaöljyt antavat pirteän tuoksun. 

Käsienpesuneste, koivunmahla-sitruuna, 500 ml

Tilaa verkkokaupasta >>

Pirteä käsienpesuneste puhdistaa kädet hellävaraisesti. Koivunmahla palauttaa ihon kosteustasapainon ja tekee ihosta kimmoisan. Pesuneste soveltuu toistuvaan käsienpesuun, ja siinä tuoksuu luonnollinen ja pirteä sitruunan eteerinen öljy. 
 

Aito Raikas -puhdistustuotteet 

Pyykinpesuaine, sitruuna, 500 ml

Tilaa verkkokaupasta >>

Nestemäinen pyykinpesuaine puhdistaa arjessa likaantuneen pyykin ja sopii käsi- sekä konepyykkiin. Tuote ei sisällä valkaisuainetta ja soveltuu siksi parhaiten kirjopyykille, mutta puhdistaa myös normaalilikaisen valkopyykin. Luonnollinen sitruunan eteerinen öljy antaa pyykille raikkaan tuoksun. 

Astianpesuaine, veriappelsiini, 500 ml

Tilaa verkkokaupasta >>

Käsitiskiin soveltuva nestemäinen astianpesuaine pesee astiat puhtaiksi ja kirkkaiksi luontoa vahingoittamatta. Tiskaamista ilahduttava makea appelsiinin tuoksu tulee aidosta eteerisestä öljystä. 

Yleissuihke, lime, 500 ml

Tilaa verkkokaupasta >>

Yleissiivoussuihke on näppärä arjen apuri. Se sopii useimpien kodin pintojen nopeaan puhdistukseen. Raaka-aineet ovat kasviperäisiä, ja luonnollinen tuoksu tulee limetin eteerisestä öljystä.
 

Miksi ostaisit AITO hyvän olon kaupasta? 

Olemme sataprosenttisesti suomalainen terveyskauppaketju, joka on tunnettu asiantuntemuksesta, monipuolisesta tuotevalikoimasta ja luonnonmukaisuudesta. Tavoitteenamme on ohjata kuluttajia terveisiin elämäntapoihin ja tarjota hyvinvointia tukevia tuotteita. Asiakas on meille sydämen asia!
 

Tervetuloa palvelevaan AITO hyvän olon kauppaan!

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen