Siirry sisältöön
Bee Bite – luonnon täydellisyys yhdessä suupalassa

Bee Bite – luonnon täydellisyys yhdessä suupalassa

Bee Bite -puhtipalojen raaka-aine on perga, joka on eräs maailman ravinteikkaimmista ruoista. Pergaa kutsutaan myös mehiläisleiväksi. Bee Bite -puhtipalojen myötä pergaa on nyt saatavilla uudessa innovatiivisessa muodossa!

Juliana Käppi, Bee Biten Suomen "äiti", pureskelee tyytyväisenä puhtipalaa ja kertoo, miten Bee Bite on päätynyt Suomeen. Päätyökseen joogayrittäjänä toimiva Juliana tutustui tuotteeseen ollessaan työmatkalla Latviassa. Hän tutustui valmistajaan ja totesi, että heitä yhdistää samat arvot: luonnollisuus, aktiivinen elämäntapa ja kokonaisvaltainen hyvinvointi – niin ihmisen kuin luonnon.

Unohdettu perga eli mehiläisleipä

Parikymmentä vuotta sitten Latviasta Suomeen muuttanut Juliana hämmästelee, miten vähän Suomessa tunnetaan ja käytetään pergaa. Bee Biten kotimaassa Latviassa perga kulkee samassa sarjassa hunajan kanssa ja täydentää latvialaista lääke- ja ravintolisäkaappia. Latvialaiset arvostavat luonnonantimia eri muodoissaan, ja erityisesti niiden lääkinnällisiä ominaisuuksia. Myös mehiläisten tuotteet ovat maassa suuressa arvossa, kuten Suomessakin vielä muutama sukupolvi sitten. Nykyään perga, lähiseutujemme superruoka, on lähes unohdettu.

Mitkä ihmeen Bee Bite -puhtipalat?

Bee Bite on luonnollinen, mehiläistarhasta peräisin oleva ja fermentoidusta siitepölystä valmistettu tuote, joka ei sisällä täyte- tai lisäaineita. Bee Bite -puhtipala on kätevään yhteen käyttöannokseen puristettu pergan pala, jonka makua on täydennetty erilaisilla marja- tai hedelmäjauheilla, kanelilla tai siitepölyllä. Puhtipaloja voi kätevästi napata mukaan laukkuun tai taskuun ja popsia missä vain.

Bee Bite -puhtipalat - kuin luonnollista monivitamiinia

Koska ihminen on osa luontoa, ihmiselimistö on pitkän evoluution seurauksena tottunut tunnistamaan ravinteet niiden luonnollisessa muodossaan. Pergasta valmistetut Bee Bite -buustipalat ovat päätyneet pakkaukseensa lähes muokkaamattomina, eli ne ovat täyttä ravintoa.

Puhtipaloissa on valtavasti biologisesti aktiivisia aineita. Buustipalat sisältävät runsaasti ravinteita: mm. kaikki aminohapot, lähes kaikki vitamiinit (ei B12), omega-3- ja -6-rasvahappoja, hyviä bakteereita sekä mm. magnesiumia, kalsiumia, mangaania ja rautaa. Ravinteet, joita saat Bee Bitesta, ovat helposti imeytyvässä muodossa.

Miten Bee Bite -puhtipaloja käytetään?

Suositeltu päiväannos on 1–3 pergapalaa (lapsille alkaen 1 v. riittää puolikas annos). Nauti puhtipaloja aluksi ½–1 suupala kerrallaan, totuttele makuun ja seuraa, miten elimistösi reagoi siihen. Puhtipalat on aito luonnontuote, ja niiden maku voi aluksi tuntua voimakkaalta.

Älä yhdistä puhtipaloja kahviin, muuhun juomaan tai ateriaan, vaan nauti mieluusti erikseen päivän ensimmäisellä puoliskolla – tai tietysti silloin kun kaipaat buustia.

Pääosin Bee Biten vaikutus voi tuntua virkistävänä, mutta monet ovat yhdistäneet pergan myös levollisimpiin yöuniin sen sisältämän tryptofaani-aminohapon ansiosta. Jos olet allerginen siitepölylle, voit kokeilla pergaa varovasti pikku murunen kerrallaan.

Kysy tuotteita lähimmästä AITO hyvän olon kaupastasi tai tutustu verkkokaupassa!

Lisää buustia elämääsi Bee Bite -puhtipaloilla!

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2