Siirry sisältöön
Aito luomukookosöljy on monipuolinen ja maukas!

Aito luomukookosöljy on monipuolinen ja maukas!

Tämä laadukas kookosöljy valmistetaan hellävaraisin menetelmin tuoreista kookospähkinöistä, jotka poimitaan käsin. Näin öljyyn saadaan talletettua kaikki arvokkaat ravintoaineet, maku on raikas ja koostumus samettisen pehmeä.

NeitsytkookosöAito luomu kookosöljyljyssä on runsaasti keskipitkäketjuisia rasvahappoja, joita keho pystyy hyödyntämään energianlähteenä helposti. Näin se on oiva tuote esimerkiksi ennen tai jälkeen urheilun. Kookosöljyn sisältämä lauriinihappo taas on viruksia ja bakteereita ehkäisevä. Sitä löytyy luonnostaan mm. äidinmaidosta.

Kookosöljy on monipuolinen. Sitä voi käyttää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin ja vauvasta vaariin! Kokeile vaikka kesän kuivattamille hiuksille ja hiuspohjalle öljyhoitona, merisuolan kanssa sekoitettuna kokovartalon suola-öljykuorintaan ja purskuttele hampaiden pesun jälkeen suussa n. 15 min., niin öljy valkaisee luonnollisesti hampaita (oil pulling). 

Leivonnassa öljyä voi käyttää esimerkiksi sulatetun voin asemasta. Kookosöljy sulaa helposti vesihauteessa juoksevaksi ja muuttuu samalla kirkkaaksi. Paistamista kookosöljy kestää rasvoista parhaiten härskiintymättä. Myös raakasuklaassa, smoothieissa ja aamupuuron joukossa siitä saa mainion rasvahappolisän.
 

Aito luomukookosöljyä on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta.

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen