Siirry sisältöön
Aito ja alkuperäinen Skingain-kollageeni – laatua iholle sisäisesti ja ulkoisesti

Aito ja alkuperäinen Skingain-kollageeni – laatua iholle sisäisesti ja ulkoisesti

Skingain on laadukas ja vastuullisesti tuotettu kollageenivalmiste. Laadun varmistaa sen sisältämien tunnettujen eurooppalaisten raaka-ainetoimittajien (Peptan® ja Abyss®) korkealuokkaiset 1.- ja 2. -tyypin hydrolysoitu kollageeni. Tarkista aina kollageenituotteesi raaka-aineen alkuperä, näin varmistat tuotteen laadun.

Skingainin vaikutus elimistössä

Elimistöön tullut hydrolysoitu kollageeni antaa keholle viestin, että sen omaa kollageenin tuotantoa on lisättävä. Elimistö myös käyttää hydrolysoidun kollageenin aminohappoja molempien kollageenityyppien rakennusosina. Tämä nuorentaa ihoa ja uudistaa niveliä.

Hydrolysoidun kollageenin saanti lisää kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostusta sekä voimistaa sidekudoksen solujen, kollageenin ja hyaluronihapon synteesiä elimistössä.

Tutkimukset osoittavat kollageenipeptidien parantavan ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Lisätutkimuksien mukaan ne voivat myös lisätä sidekudoksen tiheyttä ja verinahan säikeiden paksuutta sekä parantaa ihon mekaanista vahvuutta lisäämällä sen proteiinia.

Skingain sisältää molempia kollageenityyppejä

Skingain on ainoa markkinoilla oleva valmiste, joka sisältää 1 tyypin kollageenin lisäksi myös tyypin 2 kollageenia. Tämä auttaa sekä ihoa että niveliä ylläpitämään terveyttä, ulkonäköä ja toimivuutta. Tämä patentoitu yhdistelmätuote sisältää myös hyaluronihappoa, joka parantaa ihon kosteutta ja C-vitamiinia, joka edistää ihon ja nivelten normaalia kollageenin muodostumista.

Tiesitkö, että:
- 1.-tyypin kollageeni on ihokollageeni
- 2.-tyypin kollageeni on nivelkollageeni
- ulkoinen hoito täydentää sisäistä hoitoa?

Ulkoinen ihonhoito on tärkeää

Skingain seerumi on ihoa uudistava ja kohottava seerumi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Tuotteen on todettu parantavan ihon kosteutta jopa 140 %, kohottavan kasvoja 28 % ja vähentävän juonteita 48 %. Lisäksi se uudistaa ihoa ja parantaa merkittävästi ihon pehmeyttä.

Seerumi sisältää useita korkealuokkaisia ja tutkittuja vaikuttavia aineita. Sen sisältämä Argan-hedelmän proteiini tasoittaa ryppyjä ja juonteita tehokkaasti ja pitkäkestoisesti sekä antaa välittömän kasvoja kohottavan vaikutuksen. FUCOGEL® -polysakkaridi kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä haitallisilta sään vaikutuksilta. RIGIN™ -peptidi tehostaa ihon kollageenin muodostumista ja ihon mikroverenkiertoa sekä kosteuttaa ihoa ja torjuu sen vanhenemista. Hyaluronihappo tasoittaa heti juonteita ja ryppyjä sekä tuo esiin kasvojen muotoa. REPAIR COMPLEX CLR™ - fermentoitu lysaatti suojaa ihoa ulkopuolisilta haitoilta ja UV-säteilyltä.

Yhteiskäyttö tehostaa vaikutusta

Skingain Original ja Skingain Seerumi soveltuvat hyvin käytettäväksi yhdessä, ja niitä voidaan käyttää myös erikseen, kunkin käyttäjän henkilökohtaisen ihonhoidon tarpeen mukaan. Toinen tuote huolehtii ihon terveydestä ja kollageenin tarpeesta sisäisesti ja toinen antaa tehokkaan ja paikallisen elvyttävän vaikutuksen.

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

KIRJOITTANUT: Jarmo Hörkkö

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2