Siirry sisältöön
Hyvän olon joululahjavinkkejä!

Hyvän olon joululahjavinkkejä!

⁣Kokosimme tähän blogiin meidän luomia helppoja joulupaketteja - terveyden tueksi, hemmotteluun ja hyvään oloon! 

Joulu lähestyy ja moni haluaa muistaa läheisiään pienellä lahjalla jos toisella. Lahjan antaminen ja vastaanottaminen on ihanaa, etenkin, jos se on mietitty rakkaudella.⁣

Nykyisin tuppaamme hukkua tavaraan, emmekä kaipaa nurkkiin pyörimään turhanpäiväisiä tavaroita. Siksi käytännölliset ja hyödylliset lahjat, mitkä ovat esimerkiksi käyttötavaraa tai syötävää, ovat aina hyviä valintoja. ⁣

Tänä päivänä terveyden merkitystä ei voi myöskään korostaa tarpeeksi, joten hyvää tekevät, terveyttä tukevat lahjat eivät mene hukkaan. ⁣

⁣Valitsisitko siis lahjaksi läheisellesi tuotteen, joka tukee hänen terveyttä ja hyvinvointia ja on hyväksi myös ympäristölle? ⁣

 

Aroma-paketti

Tuoksujen ja eteeristen öljyjen ystävälle aroma diffuuseri ja eteerinen öljy on must have -lahja! Aromaattinen ilmankostutin hajottaa veden ja eteerisen öljyn hienojakoiseksi höyryksi, joka tuottaa raikkaan, kosteuttavan ja hyväntuoksuisen huoneilman.

Eteeristä öljyä vaihtamalla voi loihtia rentouttavan tai virkistävän huoneilman. 

Hemmottelu-paketti

Ihonhoitoa rakastavalle kosmetiikka menee aina käyttöön! Yhdistä suosittu Baba de Caracol -etanavoide tai Frantsilan -Ravitseva kasvovoide ihonpuhdistusta helpottavaan SkinMood -ihonhoidon ihmesieneen.

Vartalon hoitoon kuivaharjaukseen tarkoitettu energiaharja joka laittaa aineenvaihdunnan ja nestekierron liikkeelle yhdessä monipuolisen MeineBase® mineraalisuolan kera, jota voi käyttää niin kylvyissä kuin ihonhoidossa. 

Hiustenhoitoa rakastavalle sopii kotimainen LehtoPeat turveshampoo tai Sola-palasaippua ja hiusten kasvua ja uudistusta tukeva Aito Hius Plus -ravintolisä, mikä ravitsee samalla myös ihoa ja kynsiä.

UUTTA! Chakra-rannekoru ilahduttaa takuulla luonnonkiviä ja koruja rakastavaa! 

Vastustuskyky-paketti

Tämä jos joku on tarpeellinen ihan jokaiselle meistä! Tällä paketilla näytät, että todella välität, se on rakkaudella rakennettu.

Valitse pakettiin: Puhdas ja vahva Aito Sinkki, laadukas oliiviöljypohjainen Aito D3-vitamiini, vahva, mutta vatsalle hellävarainen PURO Gentle C-vitamiinijauhe ja monipuolinen sekä luonnollinen Viridian High Five -monivitamiini.

Nivel-paketti

Kolottavat lihakset ja nivelet? Erittäin suositut Kräuterhof-voiteet ja -geelit yhdessä sisäisesti nautittavan Aito Nivel-tuotteen kanssa ovat erinomainen paketti! Jos haluat tehdä paketista vielä tehokkaamman, lisää mukaan Aito Vahva Kurkumiini + Mustapippuri -tuote. 

Stressi-paketti

Viime vuosien tapahtumat ovat saaneet yhden jos toisenkin mielen stressaamaan, pelkäämään tai huolestumaan. Ravintolisistä voi olla helpotusta stressin lievitykseen.

Valitse yksi näistä kolmesta

Ja lisää pakettiin myös:  Luomu Pukka Night Time -iltatee, joka sisältää elimistöä rauhoittavia yrttejä.

Uni-paketti

Onko läheiselläsi ollut rankka tai kiireinen vuosi? Helli häntä ihanilla unia tukevilla tuotteilla.

Valitse yksi näistä kolmesta

Ja lisää pakettiin myösPukka Night Time Berry -marjainen iltatee, mikä sisältää luomumarjoja, rauhoittavaa kamomillaa, valeriaanaa sekä echinaceaa.

Herkku-paketti

Mitä olisi joulu ilman herkkuja? AITO-myymälöistä löydät laajan valikoiman vegaanisia ja gluteenittomia suklaita, konvehteja, pipareita, luomu glögejä, pähkinöitä ja vaikka mitä muuta!
Kyytipojaksi Cafetorian Joulukahvi tai Pukka Winter warmer -tee. Ja ei muuta kuin jouluelokuva pyörimään!

Lahjakortti

Voit myös antaa haluamallasi summalla AITO-lahjakortin, niin lahjan saaja saa itse valita tarpeelliset tuotteet valikoimastamme. Myymälöissä käytettäviä lahjakortteja voi ostaa lähimmästä AITO-kaupasta ja verkkokaupassa käytettäviä AITO-verkkokaupasta.

Lisää kaikenlaisia lahjaideoita löydät AITO-kaupoista ja verkkokaupasta.

 

 

AITO hyvän olon kauppa on täysin suomalainen, pienyrittäjien omistama ketju. Välitämme sinusta ja läheisistäsi kaikkina vuodenaikoina - tervetuloa tekemään lisää lahjalöytöjä ja kysymään neuvoa meiltä AITO-myymälöistä. ⁣

⁣PS. Ja ajattele: jos jokainen ostaisi 10€/kk lisää suomalaisia tuotteita ja palveluja, voisimme säilyttää jopa 10 000 työpaikkaa! ⁣

⁣Siinäpä hyvä uuden vuoden lupaus jokaiselle! :)

Edellinen artikkeli Tee luontaistuote löytöjä ja auta meitä vähentämään hävikkiä!
Seuraava artikkeli Tuplaleimat maaliskuussa torstaisin!