Siirry sisältöön

AITO-kauppa Joensuu

  • Linjatie 2 (Pilkon Citymarket), 80140 Joensuu
  • 044 972 2746
  • Google Maps (katso Google-kartta ja aukioloajat)
  • Facebook
Joensuun AITO-kauppa palvelee vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella sinun hyvinvointisi parhaaksi. Palvelussa otetaan aina huomioon asiakkaan mahdolliset allergiat ja sairaudet sekä jo käytössä olevat lisäravinteet ja lääkitykset. Ammattitaitoinen palvelu on meille sydämen asia. Intohimona terveytesi!
Tervetuloa palveltavaksi Joensuun AITO-kauppaan (Terveyskauppa Pakuri), jossa  sinua palvelevat yrittäjä, luontaistuoteneuvoja Tarja Halonen sekä Anne Leppänen.
 
AITO kauppa Joensuun löydät myös Facebookista. Käy tykkäämässä sivusta, niin saat ensimmäisten joukossa sähköpostiisi myymäläkohtaiset tarjoukset, tiedot myymälässä järjestettävistä tapahtumista ja ajankohtaisista asioista terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Liike kuuluu täysin kotimaiseen AITO hyvän olon kauppa ketjuun.
Kaupasta löydät laadukkaan ja monipuolisen tuotevalikoiman. Valikoimaamme kuuluu tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin ylläpitoon. Liikkeestämme löytyy tuotteita luustolle, mielelle, muistille, nivelille, näkökyvylle, painonhallintaan ja puhdistukseen, urheilijoille, sekä sokeriaineenvaihduntaan, stressiin ja suolistoon vaikuttavia luontaistuotteita ja superruokia. Myymälässämme järjestetään myös mittaus- ja tuote-esittelypäiviä.