Siirry sisältöön

AITO-kauppa Espoonlahti

Espoonlahden AITO-kauppa palvelee vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella sinun hyvinvointisi parhaaksi. Palvelussa otetaan aina huomioon asiakkaan mahdolliset allergiat ja sairaudet sekä jo käytössä olevat lisäravinteet ja lääkitykset. Ammattitaitoinen palvelu on meille sydämen asia. Intohimona terveytesi!

Kokonaisvaltaista hyvinvointia ja erilaisia palveluita

Uudessa ja raikkaassa, alkuvuonna 2020 perustetussa Espoonlahden AITO-kaupassa on saatavilla tuotevalikoiman lisäksi myös kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevia palveluita, kuten erilaisia mittauksia ja ravintoterapiaa. Ammattitaitoinen henkilökunta opastaa sinua myös terveelliseen ravintoon liittyvissä kysymyksissä. Palveluja on myös tarkoitus laajentaa lähitulevaisuudessa.

Myymälävastaavana Espoonlahdessa toimii diplomi ravintoterapeutti ja SKY-kosmetologi Sanna Kaunisto, jolta löytyy kokemusta luontaistuotealalta jo noin 20 vuoden ajalta. Hänen lisäkseen myymälässä voit tavata diplomi ravintoterapeutti Anu Bouquet´n. Tutustu Anun palveluihin: https://www.ravintoeliksiiri.fi/.

Tervetuloa palveltavaksi raikkaaseen ja lämminhenkiseen hyvän olon keitaaseemme!