Yhdistä kollageeni ja mikroneulaus – saat kauniin ihon

Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista, ja sitä löytyy mm. ihosta, nivelistä, luista ja rustoista. Kollageeni on ihon tärkein rakennusaine, koska se muodostaa 70 % ihon proteiinista ja auttaa pitämään ihon sileänä ja kauniina.

Noin 25 vuoden jälkeen elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia, mikä johtaa useisiin ikääntymisoireisiin, kuten ihon rypyt, juonteet ja veltostunut iho. Kollageenin tuotanto loppuu lähes kokonaan noin 40 ikävuoden paikkeilla.
 

Mitä enemmän kollageenia, sen paremmalta iho näyttää

Kollageenin määrä ihossa määrittelee sen, miten nuorelta se näyttää. Jos kollageenin määrä iholla on runsas, se näyttää nuorelta, kirkkaalta ja kiinteältä. Käyttämällä sisäisiä kollageenituotteita aktivoit samalla myös elimistösi omaa kollageenintuotantoa ja kollageenivarastojen säilymistä. 
 

Kotimaiset ja lisäaineettomat kollageenituotteet

Puhdas+ kollageenituotteet ovat kotimaisia, puhtaita ja lisäaineettomia. Uudessa, täydellisessä Puhdas+ Premium Collagen -jauheessa on vahvoina pitoisuuksina kaikki tärkeimmät ihoa hoitavat ja rakentavat ainesosat; kollageeni, hyaluronihappo, C-vitamiini ja biotiini. 
 

Oletko jo kuullut mikroneulauksesta? Kokeile ja näe vaikutus ihollasi!

Mikroneulauksessa iholla pyöritellään rullaa, jossa on pienenpieniä neuloja. Iholle syntyy tuhansia pieniä reikiä. Mikroneulauksen ensimmäinen vaikutus on se, että hoitotuotteiden tehoaineet imeytyvät ihoon paremmin. Pidemmällä aikavälillä neulaus tehostaa kollageenin tuotantoa, minkä takia sillä voidaan saada apua ihon ikääntymisen merkkeihin ja erilaisiin arpiin. 

Se auttaa juonteiden, ryppyjen ja arpien häivenemisessä sekä saa ihon silenemään ja pehmenemään. Mikroneulausta voi käyttää myös esimerkiksi raskausarpiin ja selluliittiin. Tuloksia hoidosta alkaa näkyä jo viikossa, mutta suurempia tuloksia voi odottaa 1–3 viikossa.
 

Miten rullaus tehdään käytännössä?

Mikroneulaus kannattaa aloittaa varovasti pienellä ihoalueella kevyesti painaen ja pyörittäen rullaa iholla pysty-vaakasuuntaisesti ja vinosuuntaisesti 4 kertaa hoidettavan alueen yli.

Neulaus aloitetaan yleensä otsalta. Neulainta pyöritellään ensin vaakasuuntaan, sitten pystysuuntaan, lopuksi molempiin vinosuuntiin. Sitten siirrytään poskille. Neulaus tehdään keskeltä kasvojen sivuille suuntautuen. Nenä käsitellään omana alueenaan. Kaulan alueella liike tapahtuu alhaalta ylöspäin. Kaikki alueet toistetaan neljä kertaa. Hoidon lopuksi kannattaa levittää iholle seerumia.
 

Miten usein ihoa pitäisi rullata? 

Hoidon uusiminen ja hoitoväli vaihtelee neulan pituuden mukaan. 0,25 mm pituisella neulalla hoito voidaan tehdä 1–2 kertaa viikossa tai sarjahoitona 4–7 päivänä peräkkäin, jonka jälkeen pidetään taukoa vähintään viikko. 0,5 mm pituisella neulalla neulaus tehdään sarjahoitona 4–6 kertaa. 4 ensimmäistä hoitoa tehdään 2 viikon välein, sitten 2 seuraavaa 1 kk välein. 
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija on nyt AITO hyvän olon kauppa!
Joko huomasit, että meillä on uusi nimi? Luontaistuntijasta on tullut AITO hyvän olon kauppa! Uusi nimemme...
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 1.10.–30.10.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Aitoa terveyttä & vahvaa vastustuskykyä!
Yksi tärkeimmistä asioista on ainakin huolehtia riittävästä D-vitamiinin, sinkin ja C-vitamiinin saannista, sillä ne...
Lue