Vuoden 2020 hoitotuotteeksi on valittu Skingain seerumi!

Skingain seerumi on ihoa uudistava ja kohottava seerumi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Seerumi sisältää useita korkealuokkaisia ja tutkittuja vaikuttavia aineita. Tuotteen on todettu parantavan ihon kosteutta jopa 140 %, kohottavan kasvoja 28 % ja vähentävän juonteita 48 %. Seerumi myös uudistaa ihoa ja parantaa merkittävästi ihon pehmeyttä. 

 

Korkealaatuiset raaka-aineet:

ARGATENSYL on vuodesta 2005 lähtien reilun kaupan ohjelman mukaan tuotettu arganöljy. Sitä saadaan eteläisen Marokon maaseudulta, missä tuotanto-ohjelma työllistää 1000 maaseudun naista. Sitä käytetään kasvojen, kaulan ja dekolteen hoitotuotteissa sekä vartalonhoitotuotteissa.
FUCOGEL® on anioninen polysakkaridi, jota valmistetaan bakteerifermentoinnilla ei-GMO-kasviaineksista. Sillä on ihoa välittömästi rauhoittava, kosteuttava, ikääntymistä hidastava, uudistava ja tasoittava vaikutus.
RIGIN™ on immunoglobuliini-G:n peptidi, joka laskee ihon tulehdusta UVB-säteilylle altistumisen jälkeen. Peptidit ovat lyhytketjuisia aminohappoja ja imeytyvät helposti ihoon. Niillä on voimakas vaikutus kollageenin tuotantoon, ihon kiinteytymiseen ja juonteiden tasoittumiseen.
REPAIR COMPLEX CLR™ on ihon ikääntymistä estävä ainesosa, jota valmistetaan probioottisten bifidobakteerien lysaatista. Se suojaa tehokkaasti ihoa UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta aktivoimalla ihon immuunipuolustusta solutasolla sekä lisäämällä solujen kykyä korjaantua.
HYALURONIHAPPO on elimistön oma aine, sokerimolekyyli ja luonnollinen polysakkaridi, joka sitoo vettä ja muodostaa geelimäisen aineen. Tämä toimii kosteuttavana voiteluaineena sekä iskuja vaimentavana täyteaineena ihokuitujen välissä sekä nivelissä. Sen puute ihossa johtaa ihon kimmoisuuden vähenemiseen ja ihon kuivumiseen.
 

Ulkoinen ja sisäinen kollageenin huolto tukevat toisiaan

Skingain seerumin vaikutusta tukee sisäisesti nautittava Skingain plus kollageenijauhe, joka elvyttää kollageenituotantoa kahdella tavalla: 

  1. Hydrolysoitu 1. ja 2. tyypin kollageeni antaa elimistölle viestin lisätä kollageenin tuotantoa, ja niiden ainesosat toimivat uuden kollageenin rakennusaineina. Näin elimistöön syntyy lisää kollageenia.
  2. Pycnogenol® hillitsee voimakkaasti ihokudosta hajottavien entsyymien toimintaa, mikä hidastaa tehokkaasti kollageenin vähenemistä. Se lisää verisuonia rentouttavan typpioksidin tuotantoa elimistössä ja tehostaa ihon hiusverenkiertoa. Tämä parantaa sekä hapen ja ravinteiden pääsyä ihokudoksiin, että kuona-aineiden poistumista elimistöstä.

Skingain plus sisältää hyaluronihappoa ja Pycnogenol® myös lisää sen tuotantoa ihossa lisäämällä sen synteesiä ja sen pitoisuus lisääntyy Pycnogenolin vaikutuksesta. Hyaluronihappo pystyy nyt sitomaan lisää vettä ihokudokseen ja lievittämään ihon kuivuutta. Jopa niillä henkilöillä, joilla oli valmiiksi hyvä ihon kosteustaso, havaittiin merkittävästi parantunut ihon kosteus.
 

Yhteiskäytöllä tehokas vaikutus

Skingain plus ja Skingain seerumi soveltuvat hyvin käytettäväksi yhdessä, ja niitä voidaan käyttää myös erikseen, riippuen kunkin käyttäjän henkilökohtaisesta ihonhoidon tarpeesta. Toinen tuote huolehtii ihon terveydestä ja kollageenin tarpeesta sisäisesti ja toinen antaa tehokkaan ja paikallisen elvyttävän vaikutuksen.
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Tyynnytä menopaussin myrskyt luonnonmukaisesti!
Vaihdevuodet ovat luonnollinen osa naisen elämää, mutta monilla niiden aiheuttamat oireet ovat silti omiaan laskemaan...
Lue
Hyvää naistenpäivää!
Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 28.2.–31.3.2020 niin kauan kuin tuotteita...
Lue