Vuoden 2018 parhaat terveystuotteet

Vuoden 2018 Terveystuotealan valinnat on julkistettu I love me -messuilla 20.10.2017. Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto valitsee vuosittain alan neljä parasta tuotetta. Tuotteiden valinta tapahtuu tarkoin kriteerein: voittajatuotteet ovat hyvin tutkittuja, helppokäyttöisiä, laadukkaita ja luotettavia. Useista menestystä saaneista tuotteista tuleekin alan klassikoita.

 

Vuoden 2018 Terveystuote

NivelActive

NivelActive tarjoaa markkinoiden nopeimman ja eettisesti vahvan tuen kaikenikäisten nivelten hyvinvointiin. NivelActiven patentoitu munamembraaniuute NEM® (Natural Eggshell Membrane) sisältää luonnostaan runsaan ja tasapainoisen seoksen nivelille tärkeitä ravintoaineita, kuten kondroitiinisulfaattia, hyaluronihappoa ja kollageenia. NivelActive sopii myös kala- ja äyriäisallergikoille. Kananmunasta valmistettua NEM-uutetta lukuun ottamatta tuote on 100 % kasviperäinen.
 

Vuoden 2018 Superruoka

MikroVeda Life

MikroVeda® Life on maitohappobakteerivalmiste, mutta sisältää se paljon muutakin! Tuote sisältää 33 erilaista maitohappobakteerikantaa, 25 miljardia bakteeria päiväannoksessa. Lisäksi 20 eri yrtti- ja kasviuutetta, lakkakääpää eli reishiä ja viinirypäleensiemenjauhetta. Tämä superruoka-cocktail tukee ruoansulatusta, edistää suoliston toimintaa ja on hyvä apu painonhallinnassa. MikroVeda® Life on myös luomulaatuinen ravintolisä.
 

Vuoden 2018 Urheiluvalmiste

Jaksamisjuoma

Kokonaan luonnollinen energia-, palautus- ja urheilujuoma! Maukas, kofeiiniton, väriaineeton ja lisäaineeton hyvinvointijuoma, joka antaa vauhtia myös työelämään. Jaksamisjuoma on huipputason urheilijoiden ja valmentajien suosima. Sano jäähyväiset värjätyille kemikaalisotkuille ja tutustu uuden sukupolven hyvinvointijuomaan!
 

Vuoden 2018 Hoitotuote

Silmätipat

Sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän luonnollisia vaikuttavia aineita. Nopea ja pitkäkestoinen kosteutus silmille, joka on helppo annostella yksi tippa kerrallaan. Ei sisällä säilöntäaineita ja sopii myös piilolinssien käyttäjille. Tuotteessa on patentoitu 3K®-tippamekanismi, jonka avulla tuote säilyy avattuna jopa 6 kuukautta. Voidaan säilyttää huoneenlämmössä.
 

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.–30.11.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima...
Lue
Mistä energiaa arkeen?
Totesin ubikinonin voimaannuttavan vaikutuksen taannoin itse, kun takanani oli kaksi melkein peräjälkeen sairastettua...
Lue
Borrelioosi, Lymen tauti
Mistään uudesta sairaudesta ei kuitenkaan ollut kyse eikä pelkästään pohjoisamerikkalaisesta vitsauksesta. 1990 Italian...
Lue