Voimanainen syö voimaruokaa eikä laske kaloreita

Martina Aitolehteä seuranneet ovat saattaneet huomata, että hän on vuodenajasta riippumatta todella hyvässä fyysisessä kunnossa. Lähemmin häntä tuntevat tietävät, että Martinan elämä on myös hyvin hektistä, jolloin jaksamisen ja hyvän ravinnon merkitys nousee korkeaksi. Martina kertookin aina syöneensä monipuolisesti ja terveellisesti. – Ruokavalioni ei sinänsä ole kovin tarkka, hän kertoo. – En tosiaankaan laske kaloreita! Lempiruokia ja -ravintoloita on useita. Ruuasta pitää nauttia.

Kun Martinalta kysyy, mikä on tällä hetkellä hänen päätyönsä, vastaukseksi tulee, ettei sellaista ole. Yrittäjänä hän liikkuu projektista toiseen ja nauttii treenaamisesta. Terveellisen ravinnon ohella Martina on aina pitänyt erittäin hyvää huolta fyysisestä kunnostaan, joten kuvaan sopii, että hän innostui viime vuonna lajeista kaikkein rankimmasta eli triathlonista. Koko ajan mennään kuitenkin työ edellä ja treenit tulevat perässä.

Useamman vuoden aktiiviurheilu toi myös ravintorikkaat superfoodit mukaan kuvioihin.

– Mielestäni kaikki puhdas ja ravitseva ruoka tekee ihmiselle hyvää. Yksittäisiä tuotteita mainitakseni olen käyttänyt Voimaruuan 360 Wholefoodia nyt puolisen vuotta ja havainnut sen tosi helpoksi käyttää arjessa. Rohkaisen etenkin kaikkia uusia kokeilijoita sen pariin.

– Jauheen käyttö on helppoa, koska siinä on yhdessä pussissa ihmiskeholle useita välttämättömiä ravintoaineita: proteiineja, rasvoja, hiilihydraatteja, kuituja ja mineraaleja. Jos kokee esim. ravitsevat smoothiet liian monimutkaisiksi, tällä on tosi helppo aloittaa. Ei kukaan voi heti olla mestari smoothien teossa ja aika paljon saa blenderi jauhaa, ennen kuin löytää itselle sopivan koostumuksen ja omat suosikit. Kokeilkaa rohkeasti!

Ei tiukoille ruokavalioille

– Käytän superfoodeja vaihtelevasti fiiliksen mukaan. Voi olla päiviä jolloin niitä ei tule käytettyä ollenkaan, mutta sitten voin saman päivän aikana vetää parikin kertaa wholefood-pirtelön terästettynä suosikillani ginseng-jauheella!

Martina urheilee omaksi ilokseen ja sanoo, ettei hänellä ole varsinaisesti muuta tavoitetta kuin erittäin hyvä fyysinen kunto. Hän harjoittelee säännöllisesti valmentajan opastuksella. Lisäravinteiden tarvettaan Martina täyttää 360 Wholefoodin lisäksi muilla luontaistuotteilla kuten spirulinalla, ginsengillä, guaranalla ja lesitiinillä.

Martinan helppo kiinteytys-smoothie

• 1 annospussi (50g) vaniljanmakuista 360 Wholefood -jauhetta

• 100 g pakastemarjoja (esim. puolukka tai vadelma)

• 2 dl vettä tai maitoaSekoita kaikki ainekset blenderissä kuohkeaksi smoothieksi, jolla korvaat yhden tai useamman päivän aterioista.

Vaihtelua smoothieen saat käyttämällä Wholefood-jauheen eri makuja (suklaa tai kookos) tai korvaamalla marjat jäisillä banaaninpaloilla.

Voimaruoka 360 Wholefood -jauheita on saatavana
Luontaistuntija-myymälöissä ja verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Tammikuun uutuuksia
Lue lisää tuotteista Luontaistuntijan verkkokaupasta: Sunwic IBS Terapeuttiset A-vitamiinitipat Terapeuttiset...
Lue
Tammikuun tarjoukset
Tarjoukset voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 2.–28.1.2016 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima saattaa...
Lue
Suomalaisen työn puolesta
Jos jokainen suomalainen ostaisi 10 eurolla lisää suomalaisia tuotteita ja palveluita joka kuukausi, syntyisi Suomeen...
Lue