Voimaa magnesiumista!

Magnesium on tärkeä kivennäisaine lihaksille, hermostolle ja luustolle. Nauti magnesiumpitoista ravintoa ja täydennä päivittäistä magnesiumin saantiasi hyvin imeytyvällä ravintolisällä!

Suomalaiset saavat magnesiumia muun muassa viljavalmisteista (erityisesti täysjyväviljat), kasviksista (peruna, hedelmät, marjat) ja maitovalmisteista. Myös pähkinät, mantelit ja vehnänleseet sekä -alkiot ovat hyviä lähteitä. 

Magnesium on tuiki tärkeä monissa elimistön toiminnoissa. Sen riittävä saanti on olennaista lihaksille, hermostolle, hampaille ja luustolle. Magnesium auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja elektrolyyttitasapainoa.

 

Viridian-ravintolisät sopivat useimmille

Viridian-sarjassa on keskeistä puhtaus, ympäristön huomioon ottaminen ja eettisyys. Tuotteet ovat vegaanisia, gluteenittomia ja maidottomia, eivätkä ne sisällä lisä- tai sidosaineita.

Tuotteiden ainesosat on valittu huolellisesti ja pakattu kierrätettäviin lasipurkkeihin. Viridianin käyttämät raaka-aineet ovat ensiluokkaisen laadukkaita ja puhtaita: yli 40 % valmisteista on luomusertifioituja, eivätkä tuotteet sisällä geenimuunneltuja ainesosia. Jokaisesta myydystä tuotteesta menee osuus hyväntekeväisyyteen.

 

Viridian Magnesiumsitraatti-jauhe

Viridian Magnesium Citrate on miellyttävän-makuinen jauhe, joka liukenee hyvin nesteeseen. Vuorokausiannos 1/2 tl sisältää 375 mg erinomaisen hyvin imeytyvää magnesiumia.

 

Viridian Kalium-magnesiumsitraatti

Viridian Potassium Magnesium Citrate on kahden tärkeän mineraalin hyvin imeytyvä yhdistelmä lihasten toiminnalle ja elektrolyyttitasapainolle.

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Marraskuun tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 28.10.–24.11.2016 tai niin kauan kuin tuotteita riittää....
Lue
Tuoreita terveysuutisia maailmalta
Lääketieteen Nobelin sai japanilainen solubiologi solun kierrätysmekanismin selvittämisestä (autofagia = solut...
Lue
Kollageenishotti ja hiusten tehoravinne kuuluvat jokaiseen aamuun
Käytän päivittäin ravintolisiä täydentämään ruokavaliotani, jotta saan kaikki tarvitsemani ravintoaineet iholle ja...
Lue