Voimaa ja vireyttä vihreistä viherjauheista!    

Tämän päivän ruokavalioiden viidakossa on yksi asia, josta asiantuntijat ovat yksimielisiä – tarvitsemme lisää vihreää. Vihreät vihannekset sisältävät suurimman osan niistä vitamiineista ja hivenaineista, joita tarvitsemme päivittäin. Kiireen keskellä voi kuitenkin olla haastavaa varmistaa, että saamme tarpeeksi näitä luonnon omia suojaravinteita ja energian lisääjiä.  

Better4You Vihreä Boost -jauhe on paljon enemmän kuin pelkkä viherjauhe. Se on suunniteltu antamaan sinulle lisää vitamiineja, hivenaineita sekä muita aktiivisia aineita lisäämään päivittäistä energian saantiasi.   

Spirulina on luonnon oma superfood sekä antioksidantti, joka sisältää runsaasti beetakaroteenia, useita välttämättömiä hivenaineita ja vitamiineja. Pinaatti sisältää mm. runsaasti rautaa. Vehnänoras sisältää laajasti hivenaineita, vitamiineja sekä 19 eri aminohappoa. Ohranoras sisältää klorofylliä, rautaa, kaliumia sekä sinkkiä ja siitä löydät myös kaikki B-vitamiinit.  

Ubikinoni/COQ10 tukee mitokondrioita energia-­aineenvaihdunnassa ja vihreä teeuute toimii loistavasti tämän kanssa. Nämä kaikki yhdessä tekevät tuotteesta ainutlaatuisen päivän buustaajan! 

 

Vinkki! 

Vihreä Boostin käytössä on hyvä aloittaa pienemmällä annoksella ja hitaasti kasvattaa annosta haluamallesi tasolle. Tällöin keho tottuu rauhassa tuotteen ainesosiin ja niiden puhdistavaan vaikutukseen. 

Tuote sisältää ainoastaan luonnollisia raaka-aineita eikä sisällä makeutusaineita. Suositeltu vuorokausiannos: 1 annos (2 mittalusikkaa n. 5 g päivässä) sekoitettuna esim. tuoremehuun, proteiinipirtelöön tai smoothieen. 

Tutustu Vihreä Boost -tuotteeseen AITO hyvän olon kaupoissa tai -verkkokaupassa!

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 1.–31.10.2019 niin kauan kuin...
Lue
Kansa tahtoo ketoosiin!
Varmista näiden ravintoaineiden saanti   Koska ketogeeninen ruokavalio on ns. diureettinen ruokavalio, on...
Lue
Ashwagandha – yrttien prinssi avuksi stressiin 
Stressinhallinnan A ja O on säännöllinen, terveellinen ruokailu, raittiin ilman hengittäminen, liikunta, ilon...
Lue