Vitamiineja ja magnesiumia suihkeina

Oletko kokeillut vitamiineja tai magnesiumia suihkeina? Nordic Health -vitamiinisuihkeet imeytyvät suoraan suun limakalvoilta verenkiertoon. Tällöin esimerkiksi suoliston ongelmat ja lääkkeet eivät pääse haittaamaan imeytymistä.
Luontaistuntijan valikoimista löydät mm. Magnesium-, B12-, D-vitamiini- ja monivitamiinisuihkeet. 

D-vitamiini

D-vitamiini on tarpeen mm. vastustuskyvylle sekä luuston ja hampaiden terveydelle. DLUX3000-vitamiinisuihke imeytyy suoraan suun limakalvolta, yksi suihkaisu sisältää 75 mikrogrammaa hyvänmakuista D3-vitamiinia. Tuote ei sisällä keinotekoisia lisäaineita ja sopii myös vegetaristeille.

B12-vitamiini

B12-vitamiini vähentää väsymystä ja edesauttaa hermoston sekä aivojen normaalia toimintaa. Tuotteen kromi auttaa pitämään yllä kehon normaalia verensokeripitoisuutta. Boost B12 -vitamiinisuihke on makeutettu ksylitolilla ja tuote ei sisällä keinotekoisia lisäaineita.

Magnesium

Luonnolliset ja lisäaineettomat Nordic Health -magnesiumsuihkeet on palkittu maailmalla ja Suomessa. Ulkoiset suihkeet levittyvät suoraan verenkierron kautta. Magnesium-suihkeita voi kokeilla avuksi muun muassa särkyihin, lihaskramppeihin ja levottomiin jalkoihin. Magnesium suihkuteltuna niille alueille, jossa vaivoja on, antaa monelle käyttäjälle melkeinpä välitöntä helpotusta. 

Sininen Joint Kipu -magnesium on avuksi mm. jalkojen, polvien, lonkan, olkapäiden ja nivelien särkyihin, levottomille jaloille ja tenniskyynärpäähän. Kipu-magnesium on hyvä apu myös selkävaivoihin, iskiasvaivoihin ja hermosärkyyn.

Punainen Sport-magnesium sopii käytettäväksi ennen treeniä, se lämmittää lihakset ja lisää verenkiertoa. Treenin jälkeen se nopeuttaa palautumista ja estää suonenvetoja sekä kramppeja. 

Monivitamiini

MultiVit on luonnollinen monivitamiini-mineraalisuihke. Suihke sisältää luonnon A-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-, C-, D3- ja K1-vitamiinia, biotiinia, foolihappoa sekä jodia ja seleeniä. Suihke imeytyy elimistöön hyvin suun limakalvolta ja soveltuu myös lapsille.

Kysy lisää Luontaistuntija-myymälästä tai tutustu tuotteisiin verkkokaupassa.