Virkeyttä ja tasapainoa Viridian-ravintolisillä!

Lisäaineeton ja eettinen Viridian-ravintolisäsarja on täydentynyt vahvoilla vitamiineilla ja luomuyrttivalmisteilla. Huippulaadukkaat Viridian-tuotteet ovat saatavilla ainoastaan Luontaistuntijalta, tervetuloa tutustumaan!

Laadukas monivitamiini

High Five Multivitamin & Mineral Formula on kasviantioksidanttejakin sisältävä eettinen tuote, jossa on 100 % aktiivisia ainesosia. Sinimailasesta, spirulinasta ja mustikkauutteesta koostuva viherseos toimii tuotteessa luonnollisena täyteaineena. High Five Multivitamin & ­Mineralin sisältämä C-vitamiini on vatsaystävällinen ja mineraalit ovat hyvin imeytyvässä muodossa. Erityistä tässä tuotteessa on lisäksi sen tavallista suurempi pantoteenihapon eli B5-vitamiinin määrä, ja lisäksi muut B-vitamiinit ovat hyvillä pitoisuuksilla. Pantoteenihappoa voidaan pitää antistressivitamiinina, ja se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

 

B-vitamiineja ainutlaatuisessa viherseoksessa

High Twelve B-complex sisältää kaikki B-ryhmän vitamiinit vahvoina pitoisuuksina ja lisäksi koliinia, inositolia sekä para-aminobentsoehappoa ainutlaatuisessa viherseoksessa. B-vitamiinit ovat tärkeitä energia-aineenvaihdunnalle, hermostolle, hormonitoiminnalle, iholle ja limakalvoille. High Twelve B-complex sopii hyvin väsymyksen ja uupumuksen sekä stressin yhteyteen. Valmisteen sisältämästä B12-vitamiinista puolet on metyyli­kobalamiinia, joka on vitamiinin metabolisesti aktiivinen muoto. Yksi kapseli­

sisältää B12-vitamiinia 500 µg. Tämä on erinomainen valinta myös kasvisruokavaliota noudattaville.

 

Luonnollinen foolihappo

Luomu foolihappo sisältää ­Orgen-FA® sitruunauutetta, joka on saatu luomusitruunan kuores­ta.­ Sitruunauutteessa ovat mukana lisäksi muut sitruunan kuoren luonnostaan sisältämät fytoravinteet. Foolihappo edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, normaalia veren muodostusta sekä homokysteiinin aineenvaihduntaa ja lisäksi se osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Yksi kapseli sisältää luonnollista foolihappoa 400 µg ja lisäksi sinimailasen lehtijauhetta. Tämä on luonnollinen valinta myös raskautta suunnitteleville ja raskauden aikana.

 

Koko perheen C-vitamiini

100 % luomu acerola-C on helppokäyttöinen ja neutraalin makuinen jauhe, joka sopii koko perheelle. Acerola-hedelmä sisältää useita erilaisia ravintoaineita. Se on yksi parhaimpia luonnollisen C-vitamiinin lähteitä ja sisältää lisäksi muitakin antioksidantteina toimivia yhdisteitä, kuten karotenoideja ja bioflavonoideja. Antioksidanttivaikutuksen lisäksi C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostusta, lisää raudan imeytymistä ja on tärkeä vitamiini myös elimistön immuunipuolustukselle. Stressin aikana C-vitamiinin tarve lisääntyy. 1/4 tl jauhetta sisältää C-vitamiinia 180 mg.

 

Kelp: Luonnollinen jodin lähde

Luomu kelp merilevä sisältää monipuolisesti erilaisia ravintoaineita ja on luonnollinen jodin lähde. Riittävä jodin saanti on tärkeää kilpirauhasen toiminnalle. Jodi edistää myös normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston toimintaa. Valmisteen sisältämä Seagreens®-meri­levä on peräisin Skotlannin Ulko-­Hebrideiltä ja se kerätään luontoa kunnioittaen. Käsittelyn aikana levään ei lisätä eikä siitä poisteta mitään, joten tässä on tuote täynnä luonnollisuutta. Yksi kapseli sisältää jodia 200 µg ja lisäksi sinimailasen lehteä.

 

Tehopakkaus kurkumiinia, inkivääriä ja Boswellia Serrataa nivelille

Vahva kurkumiini complex on monipuolinen ja tehokas ravintolisä nivelten hyvinvoinnille. Kokonainen kurkumajuuri sisältää erilaisten kurkuminoidien lisäksi vaikuttavina aineina myös eteerisiä öljyjä ja muita fytokemikaaleja. Boswellia serrata puusta eristetyllä pihkalla on pitkä käyttöhistoria erilaisissa tulehduksellisissa tiloissa ja vaikutukset liittyvät boswelliinihappoihin. Kurkumajuuren ja Boswellia serratan lisäksi valmiste sisältää myös inkiväärijuuriuutetta ja sitrusbioflavonoideja. Tässä valmisteessa on vakioitu määrä kurkuminoideja ja asetyyliboswelliinihappoa.

 

Elinvoimaa viherseoksesta

Soul Food luomu viherseos antaa elinvoimaa yhdistämällä erilaisia ravintorikkaita ja klorofylliä sisältäviä vihreän lähteitä. Valmiste sisältää spirulinaa, chlorellaa (rikottu soluseinämä), vehnänorasta, ohran­orasta, sinimailasen lehteä ja jodipitoista Seagreens® -merilevää. Soul Food luomu viherseosta voi suositella yleiseen hyvinvointiin sekä lisäksi immuunipuolustuksen, aineenvaihdunnan, ruoansulatuskanavan, ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnin tueksi. Sopii myös erilaisten puhdistuskuurien yhteyteen. Valmiste on saatavilla sekä jauheena että kapselina.

 

Maarianohdake on maksan ystävä

Luomu maarianohdake on maksan ystävä. Maksaa rasittavia tekijöitä on paljon, kuten esimerkiksi lääkkeet, tupakointi, alkoholi, raskas­metallit, ravinneköyhä ja huonolaatuisia rasvoja sisältävä ruoka. Maarianohdakkeen siemenen sisältämät tehoaineet suojaavat maksaa ja edistävät maksan sekä sapen toimintaa. Maarian­ohdak­keella on myös antioksidanttivaikutus. Yksi kapseli sisältää 400 mg maarianohdakkeen siemenjauhetta.

 

Tiesitkö, että eettisissä Viridian-­tuotteissa kaikki raaka-aineet ovat 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja? Tuotteet ovat turvallisia käyttää ja sopivat useimmille, koska ne ovat myös gluteenittomia, vehnättömiä, soijattomia, maidottomia, laktoosittomia ja hiivattomia. Myöskään eläinkokeita ei käytetä testaamiseen.

Viridian-tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 13.10.–31.10.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää....
Lue
Terve suolisto tukee myös painonpudotusta
Terveeseen suolistoon kuuluvat hyvät bakteerikannat, jotka ylläpitävät suoliston pinnan terveyttä ja vaikuttavat näin...
Lue
Luontoäidin elinvoimaa ja tasapainoa
Virtumin+ on yhdistelmä neljää luonnon tehoainetta: mumijo-jauhetta, ruusujuuriuutetta, rannikkomännyn kuoriuutetta ja...
Lue