Virkeyttä ja elinvoimaa pohjoisen pimeneviin iltoihin

Laitoimme samaan purkkiin tiivistetyssä muodossa runsaasti luonnon omia antioksidantteja, kuten mustikkaa, goji-, acai- ja ruusunmarjaa sekä rypäleensiemenuutetta. Lisäsimme vielä D-vitamiinia, annoksessa 62,5 μg ja paljon hyviä maitohappobakteereja sekä inkivääriuutetta.

Marja Boost on tarkasti pohjoismaiseen elämäntapaan suunniteltu kokonaisuus, joka sopii erityisen hyvin käytettäväksi syksystä kevääseen. D-vitamiini on tärkeä luuston rakentaja ja vastustuskyvyn ylläpitäjä.

Jauhetta on helppo käyttää esim. tuoremehuun tai veteen sekoitettuna sekä smoothien tai tuorepuuron maustamiseen. Jauhe toimii myös mainiosti maustamattoman jugurtin kanssa antamaan hieman makeutta ja makua.

Annos on vain 5 g eli noin teelusikallinen päivässä. Iso purkki riittää 40 päiväksi. Ei sisällä sokeria eikä keinotekoisia makeutusaineita. Tuote löytyy sekä jauheena että nieltävänä kasviperäisenä kapselina.
 

Better4You Marja Boost -super shot

Ainekset:

  • 6 dl punajuurimehua
  • pala inkivääriä
  • 3 appelsiinia
  • 2 sitruunaa
  • 2 mittalusikkaa Marja Boost -jauhetta.

Tee näin: kaada punajuurimehu tehosekoittimeen, kuori ja raasta inkivääri sekä purista mukaan hedelmien mehu. Lisää vielä Marja Boost -jauhe ja sekoita tehosekoittimessa. Nauti!
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Säilytä kesä ihollasi – hoida myös pintaa syvemmältä
  Merellistä kosteutta tai syväpuhdistusta iholle La Cure kosteusvoide tai mutanaamio Kosteusvoide...
Lue
Risiiniöljyä ripsiin ja teepuusaippuaa ongelmaiholle   
  Risiiniöljy – kauneudenhoidon monitoimiöljy!   Risiiniöljy muistetaan hiusten ja ripsien kasvua...
Lue
Impolan Kasvitilan kasviöljyt ja hampputuotteet – suomalaista superfoodia keholle ja iholle  
Hamppuöljy on myös varsinainen ihoöljy sen sisältämän korkean E-vitamiini- ja karoteenipitoisuuden vuoksi. Erityisesti...
Lue