Virkeää syksyä Viridianilta!

Lisäaineeton ja eettinen Viridian-ravintolisäsarja on saanut täydennystä uusista luomuyrteistä ja vahvoista vitamiineista. Nämä uutuustuotteet ovat saatavilla ainoastaan Luontaistuntijalta– kysy lisää lähimmästä myymälästä!

 

Erityisesti naisille

Luomu foolihappo sisältää Orgen-FA® sitruunauutetta, joka on saatu luomusitruunan kuoresta. Kapselissa on luonnollista foolihappoa 400 ug ja sinimailasen lehtijauhetta. Luonnollinen valinta myös raskautta suunnitteleville ja raskauden aikana. 90 kaps. ovh. 15,90.

Luomu salvia 400 mg avuksi sisäiseen kuumotukseen. Salviasta hyötyvät erityisesti vaihdevuosi-ikäiset naiset, jos kuumat aallot ja liiallinen hikoilu haittaavat elämänlaatua. 30 kaps. ovh. 8,90.

Naisen luomuyrtit on seitsemän yrtin yhdistelmävalmiste, joka on suunniteltu yli 40-vuotiaille naisille hormonitoiminnan tasoittamiseen. Ravintolisä sisältää fytoestrogeenejä, mielialaan vaikuttavia adaptogeeneja ja lisäksi se edistää vatsan hyvinvointia. 30 kaps. ovh. 9,90.
 

Puhtia arkeen

High Twelve B-complex on vahva B-vitamiinivalmiste, joka sisältää kaikki B-ryhmän vitamiinit ainutlaatuisessa viherseoksessa. Ravintolisän sisältämästä B12-vitamiinista puolet on metyylikobalamiinia, joka on vitamiinin metabolisesti aktiivinen muoto. 30 kaps. ovh. 8,90.

Luomu Kelp merilevä on luonnollinen jodin lähde. Seagreens® -merilevä on peräisin Skotlannin Ulko-Hebrideiltä ja se kerätään luontoa kunnioittaen. Käsittelyn aikana levään ei lisätä eikä siitä poisteta mitään. Yksi kapseli sisältää jodia 200 ug ja lisäksi sinimailasen lehteä. 90 kaps. ovh. 18,90.
 

Virtaa vastustuskyvylle

100 % luomu acerola-C on helppokäyttöinen ja neutraalin makuinen jauhe, joka sopii koko perheelle. Acerolakirsikka on yksi parhaimpia C-vitamiinin lähteitä ja sisältää myös karotenoideja ja bioflavonoideja. 1/4 tl (1 g) sisältää C-vitamiinia 180 mg. 50 g ovh. 29,90.

Luomu echinacea 400 mg sopii flunssakaudelle ja hyvän vastustuskyvyn tueksi. Ravintolisässä yhdistyvät Echinacea purpurean ja Echinacea angustifolian juurien tehoaineet. 60 kaps. ovh. 16,90.

Luomu inkivääri 400 mg tekee hyvää nivelille, verenkierrolle, immuniteetille sekä vatsalle ja suolistolle. Inkivääri on vanha maustekasvi, jolla on pitkä käyttöhistoria. 30 kaps. ovh. 10,20.

Luomu Kurkumalatte on palkittu juomajauhe, joka sisältää kurkuma- ja inkiväärijuurta aromaattisilla mausteilla höystettynä. Lämmittävän ja nautinnollisen makuelämyksen lisäksi tämä kultaiseksi maidoksikin kutsuttu juoma tekee hyvää nivelille. Kurkuminoidien määrä on vakioitu. 30 g ovh. 19,90.
 

Puhtaan ja liikkuvan elimistön ystävät

Luomu vihreä tee 500 mg antaa suojaa soluille. Vihreän teen sisältämillä polyfenoleilla on elimistössä antioksidanttivaikutus. Sopii myös painonhallinnan tueksi. 30 kaps. ovh. 8,90.

Luomu maarianohdake on maksan ystävä. Maarianohdakkeen siemenen sisältämät tehoaineet suojaavat maksaa ja edistävät maksan sekä sapen toimintaa. 30 kaps. ovh. 10,90.

Soul Food luomu viherseos antaa elinvoimaa ravinto- ja klorofyllirikkaista vihreistä: spirulina, chlorella, vehnänoras, ohranoras, sinimailasen lehti ja Seagreens® -merilevä. Sopii myös erilaisten puhdistuskuurien yhteyteen. Saatavilla sekä jauheena että kapselina. 100 g tai 90 kaps. ovh. 25,90.

Vahva kurkumiini complex on monipuolinen ja tehokas ravintolisä nivelten hyvinvoinnille. Kapseli sisältää kurkumajuuriuutetta, Boswellia serrata -uutetta, inkiväärijuuriuutetta ja sitrusbioflavonoideja. Vakioitu määrä kurkuminoideja ja asetyyliboswelliinihappoa. 30 kaps. ovh. 23,90.
 

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.
 

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.9.–28.9.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima...
Lue
Nautitaan syksystä terveinä!
Omia ravintovarastojaan kannattaa alkaa täydentää ajoissa, vaikka kesän jälkeen tuntuisi vielä virtaa riittävän. Kestää...
Lue
Kananmunasta nopea ja vastuullinen vaihtoehto niveltesi hyvinvointiin
Jo vuosikymmenten ajan niveltuotteet ovat sisältäneet perinteisiä nivelille tärkeitä aineosia, kuten...
Lue