Vireyttä ja vetreyttä Bioteekin Super-sarjan tuotteilla

Kevät ja kesä herättävät meissä suomalaisissa halun ulkoilla, liikkua ja harrastaa kaikenlaista mukavaa. Yksi löytää itsensä lenkkipolulta, toinen puutarhaa rapsuttamasta ja kolmas taidetapahtumia kiertämässä. Touhuamista riittää: jokaiselle jotakin. Välillä toki pysähdymme syömään, lepäämään ja ehkä vain ilmoja ihmettelemään. Pääasia, että pysähdymme; jaksaminen kun vaatii kesälläkin hyvää ravintoa ja riittävää lepoa.

Kevääseen ja kesään kuuluu myös hikeä ja hyvä niin. Hyvä, koska kehostamme poistuu hien mukana kuona-aineita, mutta samalla myös magnesiumia. Tämä on syytä muistaa, koska kehomme tarvitsee magnesiumia sadoissa elintoiminnoissa. Se on mm. tärkeä lihaksien toiminnalle, jaksamiselle, vastustuskyvylle ja hermoston toiminnalle. Magnesiumia saamme parhaiten vahvan vihreistä kasviksista ja täysjyväviljoista. Usein varmistamme magnesiumin riittävän saannin myös ravintolisillä. Fiksu teko, kunhan valitsemme hyvin imeytyvän ja vatsaystävällisen magnesiumvalmisteen. Sellainen on Bioteekin Super Magnesium.

Super Magnesium on nyt uudistettu entistä paremmaksi; tabletit on todella helppo niellä ja ne valmistetaan Suomessa. Myös uudistettu Super Magnesium sisältää magnesiumia sekä tauraatti- että bisglysinaattimuodossa. Ne ovat aminohappokelaatteja, ja niistä magnesium on heti valmis imeytymään. Näin vaikutus on nopea ja tehokas. Tauriinilla ja glysiinillä on myös itsenäisiä vaikutuksia: ne mm. säätelevät solun magnesium- ja kaliumpitoisuuksia. Super Magnesium sopii jokapäiväiseen käyttöön nautittavaksi illalla tai heti raskaan treenin jälkeen.
 

Liikunnan riemua

Varsinkin vanhenevat nivelet tarvitsevat lisää notkeutta, vahvuutta ja joustavuutta. Uutuus Bioteekin Super Nivel on erittäin monipuolinen kahdeksan ainesosan tehokas yhdistelmä – ilman hai-lajeista saatavia ainesosia. Helposti nieltävä ja vahva Super Nivel sisältää naudasta peräisin olevaa kondroitiinisulfaattia, vihersimpukkajauhetta, glukosamiinia äyriäisistä, inkivääriuutetta, C-vitamiinia, mangaania ja kuparia. Päiväannokseksi riittää vain yksi tai kaksi tablettia päivässä.
 

Kaverukset: Alfalipoiini ja E-vitamiini

Liikkuminen ja auringon säteily lisäävät antioksidanttien tarvetta. Alfalipoiini on monipuolinen, eräänlainen vitamiinin ja rasvahapon välimuoto. Se on yhtä aikaa rasva- ja vesiliukoinen ja kulkeutuu tehokkaasti sekä solujen sisä- että ulkopuolelle, jopa aivoihin. Ravinnosta sitä saa häviävän vähän. Alfalipoiinihappo sopii erityisesti ikääntyville ja urheilijoille, mutta myös kaikille nykyajan elämänrytmin rasittamille. Vahvoissa Super Alfalipoiini -tableteissa on 250 mg alfalipoiinia, ja ne kannattaa nauttia aamulla aamupalan yhteydessä.

Yksi alfalipoiinihapon erikoisuuksia on sen kyky palauttaa muita antioksidantteja, kuten E-vitamiinia, aktiiviseen muotoon. E-vitamiini tunnetaan erityisesti kauneusvitamiinina ja vahvana antioksidanttina. Super E-vitamiini on E-vitamiinia parhaimmillaan: se sisältää kaikki kahdeksan tunnettua E-vitamiinin muotoa; neljää tokoferolia ja neljää tokotrienolia. Erityisesti tokotrienolien vaikutukset ovat viime vuosina kiinnostaneet tutkijoita.

Keväässä ja kesässä on iloa ja se antaa paljon. Kerrassaan Super-juttu!
 

Super-sarja on huipputarjouksessa: -20 % normaalihinnasta 3.­­-30.5.2017.

Valikoima ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin.
 

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja -verkkokaupassa 3.5.–30.5.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima...
Lue
Terveysuutisia maailmalta
Lämpimät terveiset terveysalan messuilta Lontoosta. Siellä minulle vahvistui jo aiemmin kokemani tunne: tämä on se...
Lue
Kalaöljyn EPA-rasvahappo suojaa sydäntä ja ehkäisee valtimotauteja
  E-EPAa on tutkittu pitkään psykiatriassa ja kardio­logiassa, ja tulokset ovat vallan erinomaisia. E-EPA ehkäi...
Lue