Vihreä kahvipapu-uute - USA:n myydyin laihdutusvalmiste 2013

Vihreä kahvipapu -uutteesta on tullut viime vuoden aikana USA:n ylivoimaisesti suosituin painonhallintavalmiste. Voisiko tämä aine olla painonpudotuksen salaisuus? Tutkijat ovat todenneet, että säännöllinen vihreän kahvipapu -uutevalmisteen nauttiminen näyttää olevan todella tehokas ja turvallinen keino pudottaa painoa nopeasti - ja mikä parasta, ilman sivuvaikutuksia.

Mitä on vihreä kahvipapu -uute ja miten se toimii?

Vihreät kahvipavut ovat paahtamattomia kahvipapuja, jotka sisältävät tärkeää, aktiivista yhdistettä nimeltä klorogeenihappo. Tutkimuksien mukaan klorogeenihappo on vihreän kahvipapu -uutteen aktiivinen komponentti, joka on avain tehokkaaseen painonpudotukseen.

Klorogeenihappo estää glukoosin vapautumista elimistössä sekä lisää maksan aineenvaihduntaa ja rasvan palamista maksassa. Nämä toiminnot yhdessä estävät ylimääräisen rasvan imeytymistä elimistöön ja edistävät elimistössä varastoituneena olevan rasvan tehokasta palamista. Koska vihreä kahvipapu -uute heikentää sokerien imeytymistä, se myös vähentää näläntunnetta.

Vihreä kahvipapu auttaa elimistöä tuhoamaan rasvaa

Sokeri on länsimaisen kulutusyhteiskunnan ravitsemuksen suurin ongelma, ja suurin osa ihmisistä syö sitä liikaa. Sokerin nauttimista emme käytännössä pysty välttämään. Kun nautimme sokeria liian paljon, elimistömme ei pysty varastoimaan sitä, vaan se muuttuu ylimääräiseksi rasvakudokseksi. Tämä ylimääräinen rasvakudos kertyy erityisesti vatsan, lantion, reisien ja takapuolen ympärille.

Ylimääräisen rasvakudoksen estämiseksi meidän pitää joko estää sokerin muuntuminen rasvaksi tai aktivoida elimistö polttamaan rasvaa. Klorogeenihappo auttaa elimistöä tekemään nämä molemmat. Maksa on elimistömme tärkein rasvaa polttava elin. Jos maksan kyky polttaa rasvaa tehostuu, paino putoaa nopeammin. Klorogeenihappo parantaa maksan ja koko elimistön aineenvaihduntakykyä.

Tutkittu teho

Kliinisessä tutkimuksessa, jonka julkaisi Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity Journal, henkilöt pudottivat painoa vihreän kahvipapu -uutteen avulla keskimäärin 7,7 kg vastaten 10 % elinpainosta ja 16 % elimistön rasvasta 12 viikon aikana. Valmisteella ei todettu olevan sivuvaikutuksia. (Vinson, Burnham, and Nagendran, Diabetes Metab Syndr Obes. 2012; 5: 21-27.) Vihreällä kahvipapu -uutteella on todettu olevan myös kolesterolia alentava vaikutus. Se on myös tehokas antioksidantti.

Miten tuotetta käytetään?

Vihreä kahvipapu -uutevalmistetta on helppo käyttää. Valitse tuote, jonka vahvuus on 200 mg per kapseli. Kapseleita otetaan 2 kapselia 2 kertaa vuorokaudessa. Valmiste sisältää vain vähän kofeiinia, joten se sopii myös niille, jotka välttelevät kofeiinia.

Kiinnitä huomiota valmisteen laatuun

Kun valitset vihreä kahvipapu -uutevalmistetta, tutki aina mitä muuta valmisteeseen on lisätty. Kapseleiden pinnoitteet, tablettien kiinneaineet ja muut lisäaineet saattavat olla haitallisia ja sisältää maksaa rasittavia ainesosia. Kuten aina ravintolisien kohdalla, valmisteen tulisi olla mahdollisimman luonnollisessa eli vähän käsitellyssä muodossa, jolloin elimistö saa siitä eniten irti.

5 tärkeintä syytä käyttää vihreää kahvipapu-uutetta

1. Tuhoaa rasvaa. 2. Tasapainottaa verensokeria. 3. Tehostaa rasvan aineenvaihduntaa elimistössä. 4. Vähentää rasvan kertymistä elimistöön. 5. Kuluttaa kaloreita ja antaa energiaa.

Kysy lisää lähimmästä Luontaistuntija-myymälästä.

Lehden muita artikkeleita

Pirkko Mannola luottaa ravintolisiin
Aktiivinen nainen näyttelee vielä Pirkko Mannola on nähty syksyllä Helsingin Kaupunginteatterin The Ladykillers...
Lue
Haluatko laihtua ilman jatkuvaa näläntunnetta ja makeannälkää?
Kiusaukset makeisia, makeita leivonnaisia tai paljon epäterveellisiä rasvoja ja suolaa sisältäviä ruokia kohtaan ovat...
Lue
Luonnollisia keinoja kilpirauhasen tukemiseen
Kilpirauhasen vajaatoiminta on yleistyvä sairaus, johon liittyy mm. kilpirauhashormonien toimintahäiriö tai riittämätön...
Lue