Vauhtia ruoansulatukseen ja hyvinvointia vatsalle

Muuttuuko olo vatsassa epämiellyttäväksi päivän aikana, häiritsevätkö närästys ja ilmavaivat elämää? Suolistomikrobistoa, ruoansulatusta ja vatsan hyvinvointia voi tukea kasviuutteilla.

Vatsa- ja suolistovaivat ovat varsin yleisiä meillä suomalaisilla. Vatsan epätasapaino voi johtua huonosta ruoansulatuksesta, hitaasta aineenvaihdunnasta, huonoista ruokailutottumuksista ja epätasapainoisesta suolistomikrobistosta.

Suoliston mikrobisto painaa aikuisella noin kaksi kiloa. Se on melkoinen tuotantolaitos ja yksi tärkeä ruoansulatusjärjestelmämme osa. Mikrobit vaikuttavat ravintoaineiden pilkkoutumiseen ja imeytymiseen, tuottavat vitamiineja sekä vahvistavat immuunijärjestelmää.

Epämiellyttävä olo vatsassa on usein seurausta liian runsaan, rasvaisen ja happaman ruoan nauttimisesta. Suoliston bakteerikanta häiriintyy, ruoansulatus hidastuu ja maksa kuormittuu ylensyönnistä.
 

Tue vatsaa kasviuutteilla!

Terveellinen ravinto ja liikunta ovat tärkeitä toimivalle aineenvaihdunnalle. Vatsan hyvinvointia voi tukea myös ruoansulatusta edistävillä kasviuutteilla. Cynaflora on tehokas vatsan hyvinvointia tukeva ravintolisä.

Sen sisältämä latva-artisokka ylläpitää tervettä maksaa sekä edistää ruoansulatusnesteiden muodostusta ja maksan toimintaa tehostaen rasvaisen ja raskaan ravinnon sulamista. Maarianohdake edistää ruoansulatusta ja kehon puhdistusta ja on tehokas maksan hyvinvointia edistävä kasvi. Voikukka toimii prebioottina eli ruokkii elimistömme hyviä bakteereita, ja mitä enemmän ravintoa niillä on, sitä tehokkaammin ne toimivat. Voikukka myös tukee maha-suolikanavan toimintaa ja pH-tasapainon ylläpitämistä. Keltakatkero tukee normaalia ruoansulatusta.
 

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Lunasta uuden vuoden lupauksesi!
Klikkaa ostoksille verkkokauppaan tai kipaise lähimpään AITO hyvän olon kauppaan!
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 2.1.–31.1.2019 niin kauan kuin tuotteita riittää...
Lue
Tanssija Satu Markkanen tietää, miten huolehtia vatsasta
Satu huolehtii liikkumisestaan ja yleiskunnostaan, mutta hänen isänsä saama sydäninfarkti herätti hänet tutkiskelemaan...
Lue