Vatsavaivoihin helpotusta kasviuutteista

Onko vatsan turpoaminen päivän aikana tuttua, häiritsevätkö närästys ja ilmavaivat normaalia elämää? Nykypäivän huonot ruokailutottumukset ja stressi ovat yksi vatsaa ja suolistoa kuormittava tekijä.Ruoansulatusta ja vatsan hyvinvointia voi onneksi tukea kasviuutteilla.

Vatsa- ja suolistovaivat ovat varsin yleisiä meillä suomalaisilla. Vatsan epätasapaino voi johtua huonosta ruoansulatuksesta, hitaasta aineenvaihdunnasta ja huonoista ruokailutottumuksista. 

Turvotuksen, ilmavaivojen ja pahoinvoinnin aiheuttama epämiellyttävä olo on usein seuraus liian runsaan, rasvaisen ja happaman ruoan nauttimisesta. Ruoansulatus hidastuu, maksa ja sappi kuormittuvat ylensyönnistä.

Aineenvaihduntaa voi vauhdittaa liikunnalla ja terveellisellä ravinnolla.  Vatsan hyvinvointia voi tukea myös ruoansulatusta edistävillä kasviuutteilla. ­Cynaflora on tehokas vatsan hyvinvointia tukeva ravintolisä. Sen sisältämä latva-artisokka ylläpitää tervettä maksaa sekä lisää sapen muodostusta ja eritystä maksassa tehostaen rasvaisen ja raskaan ravinnon sulamista. Maarianohdake edistää ruoansulatusta ja kehon puhdistusta ja on tehokas maksan hyvinvointia edistävä kasvi. Voikukka tukee maha-suolikanavan toimintaa ja pH-tasapainon ylläpitämistä. Keltakatkero tukee normaalia ruoansulatusta.

Parhaan tuen vatsan hyvinvoinnille saa ottamalla 1–2 tablettia päivässä ennen pääateriaa. Cynaflora toimii hyvänä ruoan­sulattajana myös raskaan ravintolaillallisen yhteydessä.

Tue vatsasi hyvinvointia! Kysy lisää asiantuntevalta Luontaistuntija-kauppiaaltasi.
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 2.5.–31.5.2018 tai niin kauan kuin tuotteita...
Lue
Aivosi tarvitsevat rasvaa
Yhä nuoremmilla esiintyy hermoston häiriöistä kertovia merkkejä kuten kohtuutonta väsymystä, uupumusta,...
Lue
Muistatko vielä, miltä kostea ja kimmoisa iho tuntuu?
Puhdas+ New Skin on uusi ihonhoitosarja, joka korjaa ja uudistaa ihoa. Se sopii hyvin myös herkän ihon hoitoon. Tuote...
Lue