Vartalosokeroinnilla poistat ihokarvat ekologisesti ja edullisesti

Vartalosokerilla poistat häiritsevät ihokarvat – yhdellä käsittelyllä jopa kuukaudeksi!  Pitkäkestoisten tulosten lisäksi ekologisuus ja edullisuus ovat vartalosokeroinnin valtteja. Ihokarvojen poistaminen Easy Sweet -vartalosokereilla on tietoisen kuluttajan kestävä valinta. 

 

Yksi pakkaus, silkinpehmeä iho koko kesäksi

Easy Sweet -vartalosokerit sopivat kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkälle iholle. Hellävaraisuutensa ansiosta voit poistaa samalla tuotteella häiritsevät ihokarvat niin kasvoista, sääristä kuin bikinirajastakin. Yhdellä Easy Sweet -pakkauksella (200 g) käsittelet koko vartalosi useaan kertaan. Easy Sweet -pakkaus riittää siis koko kesäksi! 
 

Ekologinen valinta – 100 % luonnontuote

Easy Sweet -vartalosokerit ovat 100 % luonnontuotteita. Ne ovat täysin säilöntäaineettomia, ja sisältävät vain luonnon omia aineita: sokeria, vettä, sitruunahappoa, ja vartalosokerista riippuen hunajaa, oliiviöljyä tai ruusu-uutetta. 
 

Kokeile sinäkin!

Easy Sweet -vartalosokereiden käyttäjät ovat kiitelleet tuotteen ekologisuutta, edullisuutta, hellävaraisuutta ja pitkäkestoisia tuloksia. Ikivanhaa egyptiläistä ihokarvojen poistomenetelmää eli vartalosokerointia käyttävä Salla on perustellut Easy Sweet -tuotteen käyttöä: 
"Vapaat aikataulut, ei parkkimaksuja, ei hoitolamaksuja.  Ja kuten ohjevideollakin sanottiin – jokainen oppii. Mahtava, edullinen tuote, ja iho pehmeä kuin vauvanpylly!” Salla, 25 v.    

Easy Sweet -tuotteen mukana saat ohjeet, joita seuraamalla opit helposti poistamaan ihokarvoja sokeroimalla. Varmuutta vartalosokerointiin saat myös ohjevideosta nettisivulta. Easy Sweet -vartalosokerin käyttäjä palkintaan useiden viikkojen silkinpehmeällä iholla!

Vinkki: Ihosi on kauneimmillaan, kun teet sokeroinnin muutama päivää ennen juhlaa.

 

Tässä vielä linkit YouTube-videoihin:

Sokerointi kotona
Uusin käyttöohjevideo
Ohjeita pulmatilanteisiin

 

Easy Sweet -vartalosokerit saatavilla AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 3.–30.6.2019 tai niin kauan...
Lue
Miksi kaikki haluavat hamppua?
”Hamppu on lähimpänä täydellistä ruoka-ainetta”, vastaa Hamppumaan perustaja hamppukokki Jaakko Myllyniemi. ”...
Lue
Ketogeeninen ruokavalio voi olla elämäntapa
  Vaikeuksien kautta voittoon Anni Sirviö on hyvinvointivalmentaja, Keto Kickstart -valmennuksen perustaja...
Lue