Valmiina energiseen syksyyn!

Lämpimän ja rentouttavan kesän jälkeen on ollut ilo palata myös arjen askareisiin. Helteessä hikoilu on vienyt monilta ihmisiltä mineraalivarastot vähiin, joten nyt on oikea aika tankata ravintoainevarastot kuntoon ja helliä ihoa.

Monille sopiva ravinnepaketti on laadukas monivitamiini-hivenaine, D-vitamiini, kalaöljy ja maitohappobakteerivalmiste. Flunssapöpötkin pysyvät paremmin loitolla, jos kehollasi on tarpeeksi rakennuspalikoita käytettävissä. Syksyn työ- ja opiskelukiireiden vuoksi myös aivoja ja muistia tukevat ravintoaineet ovat tärkeitä.

Aina hyviä vaihtoehtoja kehon luonnonmukaiseen virkistykseen ovat erilaiset viherjauheet, jotka sisältävät lukuisia ravintoaineita ja etenkin lehtivihreää eli klorofylliä, joka on elintärkeä kasveille. Lehtivihreän koostumus on lähes identtinen ihmisen veren kanssa ja näin se onkin loistava tuki soluille ja aineenvaihduntaan.

Poikkeuksellisen aurinkoisen ja lämpimän kesän huomaa myös ihosta, jota kannattaa nyt syksyn tullen ravita niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Vihreä jauhesekoitus

Vihreä Boost

Vihreä jauhesekoitos suoraan luonnosta. Sisältää ainoastaan luonnollisia raaka-aineita. Tuotteessa 50 mg Q10. Sekoitetaan veteen, tuoremehuun, pirtelöön tai smoothieen.

Huulille ja herkille ihoalueille

Huulivoide / Aurinkopuikko

Ylellisiä öljyjä, sheavoita ja mehiläisvahaa sisältävä huulivoide pitää huulet joustavina ja kosteina. Säännöllisesti käytettynä ennaltaehkäisee huuliherpeksen puhkeamista. Erinomainen lasten ulkoilupuikko herkille ihoalueille.

Nestemäiset monivitamiinit

Mivitotal Plus ja Sport

Sisältää 12 vitamiinia ja 6 mineraalia. Mivitotal Plus soveltuu koko perheelle aina 3-vuotiaista ylöspäin. Sport on kehitetty erityisesti treenaaville ja aktiivista elämää viettäville aikuisille.

Aivojen suorituskyky ja muisti

Clear Brain™

Tehosta aivojen suorituskykyä nopeasti. Clear Brain™ voi auttaa esimerkiksi muistia, huomiokykyä ja keskittymiskykyä. Se sopii sekä vanhoille että nuorille.

Vuoden 2018 Urheiluvalmiste

Jaksamisjuoma

vanilja tai gingermaca

Kokonaan luonnollinen energia-, palautus- ja urheilujuoma! Maukas, kofeiiniton, väriaineeton ja lisäaineeton hyvinvointijuoma, joka antaa vauhtia myös työelämään. Jaksamisjuoma on huipputason urheilijoiden ja valmentajien suosima. Sano jäähyväiset värjätyille kemikaalisotkuille ja tutustu uuden sukupolven hyvinvointijuomaan!

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 30.8.–30.9.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Hyvän mielen Viridian-vinkit syksyyn!
  Viridian Sahramiuute + kehäkukka Viridian Nutrition on valinnut sahramiuutteen vuoden 2018...
Lue
Naisellisen hyvinvoinnin tukipilarit; Karpalo ja maitohappobakteerit
Karpalo on virtsateiden ystävä Karpalo on tunnettu ja tieteellisestikin perusteltu apu naiselliseen hyvinvointiin. Se...
Lue