Valkosipulin ja sienijauheiden yhdistelmä: uusi innovaatio vastustuskykyyn

Kansan suosikkituote Kyolic saa nyt vierelleen uuden vastustuskyvylle tehokkaamman Kyolic Immunen! Maailman tutkituin valkosipulivalmiste + seitsemän vahvaa suoja-ainetta – erinomainen yhdistelmä vastustuskyvylle.

Kyolic Immune on uusi ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste. Aged Garlic Extract™ -uutteen kavereina ovat huippulaatuiset C-vitamiini, oliivinlehti- ja oreganouute, siitakesieni sekä pakuri-, maitake- ja reishi -kääpäjauheet. Kyolic Immune sopii kaikille vastustuskyvyn tukemista tarvitseville. Päiväannos on 2 kapselia.

Kyolicin tehon salaisuus on erityisessä ns. kylmäkypsytyksessä. 20 kk kestävän kypsymisprosessin tuloksena syntyy ainutlaatuinen Aged Garlic Extract™ (AGE) -uute. Se sisältää kymmeniä valkosipulista luontaisesti kehittyviä tehoaineita, joiden joukosta on hyvä mainita S-allyylikysteiini.

Valkosipuli tunnetaan mm. vastustuskykyä vahvistavista vaikutuksista. Kyolicissa luomuviljeltyjen valkosipulien luonnolliset tehoaineet on kyetty muokkaamaan moninkertaisesti alkuperäistä vahvemmiksi. Hurjasta tehosta huolimatta se on markkinoiden ainoa jälkihajuton ja vatsaystävällinen valkosipulivalmiste.
 

Terveysvaikutuksista yli 750 tieteellistä julkaisua

Kyolic on maailman tutkituin valkosipuli­ravintolisä. AGE-uutteen kliiniset tutkimukset ovat kohdistuneet mm. elimistön vastustuskykyyn, tilapäisen stressin hallintaan sekä sydämen ja verenkierron hyvinvointiin. Turvallinen luonnontuote tehostaa vastustuskykyä elimistön omien mekanismien kautta. AGE:n tiedetään lisäävän elimistön omien puolustussolujen määrää ja aktiivisuutta.
 

KYOLIC IMMUNE: AGE-valkosipuliuute + 7 vahvaa tehoainetta:

  • C-vitamiini
  • oliivinlehtiuute
  • oreganouute
  • siitakesieni
  • pakuri-,
  • maitake- ja
  • reishi -kääpäjauheet
     

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 31.10.–29.11.2018 tai niin...
Lue
Kansainvälisen ubikinonitutkimuksen tuloksia
Miksi niin monet ihmiset ostavat ubikinonivalmisteita varmistumatta, pystyykö ubikinoni todella imeytymään niistä?...
Lue