Vahvista vastustuskykyäsi valkosipulilla – hajuttomasti!

Valkosipuli on monen suosima rohto flunssaa vastaan. Sen tehoaineiden on todettu hillitsevän monien virusten ja bakteerien kasvua. Tuoreen valkosipulin herkutteluun liittyy kuitenkin kiusallisia lieveilmiöitä. Vahva jälkihaju saa parhaatkin ystävät kaikkoamaan ympäriltäsi. Tuore valkosipuli aiheuttaa monille myös vatsavaivoja. Onneksi tuoreille kynsille on olemassa tutkitusti toimiva vaihtoehto.

 

Kylmäkypsytys muokkaa valkosipulin jälkihajuttomaksi

Parhaiden terveysvaikutusten kannalta valkosipulia ei tarvitse, eikä ehkä edes kannata syödä tuoreena. Sopivalla käsittelyllä siitä saadaan tuoretta kynttä monin verroin vahvempi, pitkävaikutteisempi ja monipuolisempi terveyspommi. 

1950-luvulla Japanissa kehitettiin ainutlaatuinen, 20 kk kestävä valmistustapa. Sen tuloksena on syntynyt ns. kylmäkypsytetty valkosipuliuute, Aged Garlic Extract™ AGE, jota sisältävät valkosipulilisät tunnetaan kaikkialla maailmassa nimellä Kyolic®. Valkosipulin omien entsyymien ohjaama kypsytys muokkaa valkosipulista lukuisia jälkihajuttomia ja vatsaystävällisiä tehoaineosia, jotka imeytyvät aktiivisina muotoina verenkiertoomme. Aivan kuten juustot ja viinit, niin myös terveysvaikutteinen valkosipuli paranee ja vahvistuu kypsyessään.
 

Luomuviljellyt valkosipulit

Kyolicin japanilaiset kehittäjät uskoivat lujasti aitoon luonnollisuuteen. Kyolic valmistetaan edelleen vain parhaista ja puhtaimmista luonnollisista raaka-aineista. Valioravinnon Kyolic -tablettien valkosipulit ovat peräisin kalifornialaisilta luomutiloilta.
 

Vahva tuki vastustuskyvylle ja sydämen hyvinvoinnille

Kyolicin yleisin käyttötarkoitus on vastustuskyvyn tukeminen. Teho on koettu käytännössä sekä laajoissa tieteellisissä kokeissa. AGE-uute aktivoi käytännössä elimistömme omien valkosolujen, kuten ns. lymfosyyttien, makrofagien ja NK-solujen toimintaa. Kyolicin kymmenet luonnolliset tehoaineet vaikuttavat kehossamme tutkitusti ilman haittavaikutuksia!

Valtaosa sadoista AGE -tutkimuksista liittyy kuitenkin sydän- ja verisuoniterveyteen, kuten kolesteroliin ja stressin sietoon. Parhaat ja monipuolisimmat terveyshyödyt saadaan pitkäaikaisessa, säännöllisessä käytössä.
 

Yksi tabletti päivässä riittää

Kyolicin vahvuuksia ovat monipuolisuus, vatsaystävällisyys, laatu ja vaikutusten taustalla oleva vahva tieteellinen näyttö. Valitset käyttötarkoitukseksi minkä tahansa, saat kaupan päälle monta positiivista sivuvaikutusta! Kesällä Kyoliciin turvautuvat mm. punkkeja karttavat ulkoilijat.

Säännöllisessä käytössä annos on yksi tabletti päivässä. Akuutin tarpeen vaatiessa annoksen voi nostaa turvallisin mielin 3–4 tablettiin.
 

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Tyynnytä menopaussin myrskyt luonnonmukaisesti!
Vaihdevuodet ovat luonnollinen osa naisen elämää, mutta monilla niiden aiheuttamat oireet ovat silti omiaan laskemaan...
Lue
Hyvää naistenpäivää!
Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 28.2.–31.3.2020 niin kauan kuin tuotteita...
Lue