Väinönputki vähentää vessakäyntejä

Väinönputki on vanha islantilainen rohdoskasvi, jota on käytetty satoja vuosia erilaisten vaivojen, kuten yliaktiivisen rakon hoitoon sekä miehillä että naisilla.  

Yliaktiivinen rakko aiheuttaa turhaa juoksua vessassa ja yöunikin häiriintyy. Silloin rakko kouristelee ja pienenee. Kun lihakset saadaan rennommiksi, rakko laajenee ja rauhoittuu, jolloin virtsaamisen tarve harvenee.   

On todettu, että joka kolmas 30–70 -vuotias nainen kärsii ”vilkkaasta” virtsarakosta. Miehillä virtsaongelmiin liittyy usein eturauhasvaivoja.  

Huono unenlaatu vaikuttaa moneen asiaan, kuten mielenlaatuun, tarkkaavaisuuteen ja työssä jaksamiseen. Immuunivaste heikkenee, joten riski saada tulehduksia suurenee.  

 

Rakko rauhoittuu ja pidätyskyky paranee  

Väinönputkella on tutkitusti havaittu olevan rakkoa rauhoittavaa vaikutusta. Virtsanpidätyskyky on parantunut rohdoksen käyttäjillä. Rauhallinen rakko laajenee normaaliin kokoonsa, jolloin sen toiminta normalisoituu. (Scandinavia Journal of Urology and Nephrology –lääketiedelehdessä (1–7, 2012) julkaistu kliininen tutkimus). 

Väinönputken on myös havaittu helpottavan eturauhasen hyvänlaatuista liikakasvua miehillä.    

Virtsavaivojen syy on aina selvitettävä lääkärillä. Mahdollisten lääkärin määräämien lääkehoitojen lisäksi väinönputkea sisältävä Urilock auttaa myös monia.  

 

Tehokaksikko kurpitsansiemen ja väinönputki   

Elexir Pharman väinönputkea sisältävän Urilock-valmisteen koostumus on uudistettu. Urilock Plus sisältää nyt lisäksi myös kurpitsansiemenuutetta, joka edesauttaa hyvän virtsasuihkun säilymistä ja voi helpottaa eturauhasvaivoja.   

Kurpitsansiemenellä on lukuisia muitakin terveysvaikutuksia. Se sisältää omega 3 –rasvahappoja, jotka ovat hyväksi sydämen terveydelle. Kurpitsansiemenissä on runsaasti magnesiumia, proteiinia ja kuituja. Niiden on todettu parantavan myös unen laatua.  

Tutustu Urilock Plus -tuotteeseen AITO hyvän olon kaupoissa tai -verkkokaupassa! 

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 1.–31.10.2019 niin kauan kuin...
Lue
Kansa tahtoo ketoosiin!
Varmista näiden ravintoaineiden saanti   Koska ketogeeninen ruokavalio on ns. diureettinen ruokavalio, on...
Lue
Ashwagandha – yrttien prinssi avuksi stressiin 
Stressinhallinnan A ja O on säännöllinen, terveellinen ruokailu, raittiin ilman hengittäminen, liikunta, ilon...
Lue