Väinön­putkesta apua yliaktiiviseen rakkoon – rauhoita yösi nukkumiselle

Väinönputki on vanha islantilainen rohdoskasvi, jota on käytetty satoja vuosia erilaisten vaivojen, kuten yliaktiivisen rakon hoitoon sekä miehillä että naisilla.

Yliaktiivinen rakko aiheuttaa turhaa juoksua vessassa ja yöunikin häiriintyy. Silloin rakko kouristelee ja pienenee. Kun lihakset saadaan rennommiksi, rakko laajenee ja rauhoittuu, jolloin virtsaamisen tarve harvenee.

Huono unenlaatu vaikuttaa moneen asiaan, kuten mielenlaatuun, tarkkaavaisuuteen ja työssä jaksamiseen. Immuunivaste heikkenee, joten riski saada tulehduksia suurenee.
 

Rakko rauhoittuu ja pidätyskyky paranee

Väinönputkella on tutkitusti havaittu olevan rakkoa rauhoittavaa vaikutusta. Virtsanpidätyskyky on parantunut rohdoksen käyttäjillä. Rauhallinen rakko laajenee normaaliin kokoonsa, jolloin sen toiminta normalisoituu. (Scandinavia Journal of Urology and Nephrology -lääketiedelehdessä (1-7, 2012) julkaistu kliininen tutkimus).

Väinönputken on myös havaittu helpottavan eturauhasen hyvänlaatuista liikakasvua miehillä.

Virtsavaivojen syy on aina selvitettävä lääkärillä. Mahdollisten lääkärin määräämien lääkehoitojen lisäksi väinönputkea sisältävä Urilock auttaa myös monia.
 

Tehokaksikko kurpitsansiemen ja väinönputki

Elexir Pharman väinönputkea sisältävän Urilock-valmisteen koostumus on uudistettu. Urilock Plus sisältää nyt lisäksi myös kurpitsansiemenuutetta, joka edesauttaa hyvän virtsasuihkun säilymistä ja voi helpottaa eturauhasvaivoja.

Kurpitsansiemenellä on lukuisia muitakin terveysvaikutuksia. Se sisältää omega-3 -rasvahappoja, jotka ovat hyväksi sydämen terveydelle. Kurpitsansiemenissä on runsaasti magne­siumia, proteiinia ja kuituja. Niiden on todettu parantavan myös unen laatua.
 

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 31.10.–29.11.2018 tai niin...
Lue
Kansainvälisen ubikinonitutkimuksen tuloksia
Miksi niin monet ihmiset ostavat ubikinonivalmisteita varmistumatta, pystyykö ubikinoni todella imeytymään niistä?...
Lue