Uutuus: Tue näköäsi luonnollisesti – Aito Silmä Plus    

Uusi Aito Silmä Plus -tuote sisältää mm. kehäkukka- ja mustikkauutetta, joista silmät saavat näkökyvylle tärkeitä karotenoideja, luteiinia ja zeaksantaania. Mitä nämä kaksi silmäterveydelle tärkeää ainetta ovat ja miten ne liittyvät silmien terveyteen?

Silmän tarkan näkemisen keskuksessa, makulassa eli keltatäplässä, on luonnostaan luteiinia ja zeaksantaania, jotka vähenevät iän myötä. Tämän myötä myös näkö heikentyy. 

Luteiini ja zeaksantiini:

  • pitävät yllä näöntarkkuutta
  • parantavat hämäränäkökykyä
  • tukevat silmien terveyttä yleisesti
  • suojaavat silmiä myös UV-säteilyltä, valolta ja tietokoneen ruudun säteilyltä.
     

Saako ruuasta riittävästi karotenoideja silmien hyvinvointiin?

Elimistö ei itse pysty valmistamaan karotenoideja, vaan ne on saatava ravinnosta. Noin 10 % karotenoideista muuttuu elimistössä A-vitamiiniksi. A-vitamiinilla on silmien terveydelle sallittu terveysväite: A-vitamiini edistää näön pysymistä normaalina. 

Karotenoidit ovat vahvoja antioksidantteja, joten niillä on sellaisenaankin positiivisia vaikutuksia elimistöllemme. Saadaksesi riittävän määrän karotenoideja ruuasta, sinun tulisi syödä 10 annosta hedelmiä, kasviksia ja vihanneksia päivässä.
 

Aito Silmä Plus

Aito Silmä Plus sisältää: Kehäkukkauute, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), rypäleen siemenuute, mustikkauute, alfatokoferolisukkinaatti, riisijauho, sinkkisitraatti. 
 
Vuorokausiannos (1 kapseli) sisältää:    
E-vitamiini 14 mg (117 %*) 
Sinkki 3 mg (30 %*) 
Kehäkukkauute 157,5 mg (josta luteiini 15 mg, zeaksantaani 0,25 mg ja mesozeaksantiini 0,25 mg) 
Mustikkauute 50 mg (josta antosyaanit 1 mg) 
Rypäleen siemenuute 60 mg (josta proantosyaanit 57 mg) 
 
*% päivittäisen saannin vertailuarvosta 
  
Käyttöohje: 1 kapseli päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä.  

Aito-sarja sisältää laadukkaita ja hyvin imeytyviä tuotteita, jotka on valmistettu mahdollisimman puhtaista raaka-aineista ilman ylimääräisiä apuaineita. Aito-tuotteet ovat pääsääntöisesti vegaanisia. Ne eivät sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, suolaa, sokeria eikä hiivaa. Aito-tuotesarjaa on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoista.
 

Kysy lisää Aito Silmä Plus -tuotteesta lähimmästä Aito hyvän olon kaupastasi tai osta verkkokaupasta!