Uutuus Skingain plus sisältää molempia kollageenityyppejä ja Pycnogenolia

Suosittu Skingain on saanut rinnalleen uuden kaverin Skingain plus -tuotteen.

Skingain plus on uuden sukupolven kollageenivalmiste, joka usealla eri mekanismilla lisää ihon kollageenin määrää sekä ihon kimmoisuutta ja kosteutta. Se tehostaa myös ihon hiusverenkiertoa sekä hapen ja ravinteiden pääsyä ihokudoksiin ja kuona-aineiden poistumista. Yhteisvaikutus on merkittävä ja kliiniset tutkimukset mekanismien tehon arvioimiseksi tullaan aloittamaan lähitulevaisuudessa.
 

Pycnogenol® voimistaa kollageeni­synteesiä ja parantaa tehokkaasti ihon joustavuutta 

Tutkimus osoitti Pycnogenolin päivittäisen käytön lisäävän merkitsevästi kollageeni tyypin 1 synteesiä. Kollageenin mitattu lisäys oli 41 % ja ihon mitattu kimmoisuus lisääntyi noin 25 %. Myös väsyneen ihon oireet vähenivät 30 % tutkimuksen aikana. Pycnogenolin ainesosien osoitettiin voimakkaasti hillitsevän ihokudoksen proteiineja hajottavien entsyymien aktiivisuutta, mikä hidasti tehokkaasti ihon kollageenin vähenemistä ja palautti sen joustavuuden. 
 

Pycnogenol® kosteuttaa ihoa 

Pycnogenol® lisää hyaluronihapon tuotantoa ihossa voimistamalla sen synteesiä ja lisäämällä siihen vaikuttavan geenin ilmentymistä. Hyaluronihapon määrä ihossa kasvoi keskimäärin 44 % tutkimuksessa, missä arvioitiin Pycnogenolin vaikutusta hyaluronihapon tasoon. Pycnogenol® paransi myös verinahan rakennetta ja kosteutta. 

Nesteen määrä lisääntyi ihokudoksessa, koska hyaluronihappo pystyi nyt sitomaan siihen enemmän vettä. Tällä on suuri merkitys ihon kuivuudesta kärsivillä henkilöillä. Myös niillä, joilla oli hyvä ihon kosteustaso, havaittiin mittauksissa merkitsevä 8 % lisääntynyt ihon kosteus. 
 

Kollageeni on tärkeää ihollemme

Kollageeni on välttämätön ihon hyvinvoinnille, sen kimmoisuudelle ja kosteustasapainolle. Suurin osa ihosta koostuu kollageenista, mutta sen tuotanto vähenee merkittävästi 25. ikävuoden jälkeen, mikä aiheuttaa ihon ohenemista ja veltostumista. Iho altistuu tulehduksille, ja sen pienet verisuonet katkeilevat.
 

Skingain sisältää molempia kollageenityyppejä

Kollageenia on perinteisesti saatavissa ravintolisänä eläinperäisenä kollageenina, jota on kahta tyyppiä. Skingain sisältää tyypin 1 kollageenin lisäksi myös tyypin 2 kollageenia. Tämä ylläpitää sekä ihon että nivelten terveyttä ja toimivuutta. Se sisältää myös ihon kosteutta lisäävää hyaluronihappoa sekä C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista.
 

Voidaanko elimistön kollageenin muodostumista tehostaa?

Elimistöön tullut hydrolysoitu kollageeni viestii elimistölle, että kehon omaa tuotantoa on lisättävä. Elimistö käyttää hydrolysoidun kollageenin aminohappoja molempien kollageenityyppien rakennusosina ja sen saanti lisää kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostusta sekä voimistaa sidekudoksen kollageenin ja hyaluronihapon synteesiä elimistössä. Kollageenipeptidit parantavat ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä sekä lisäävät side­kudoksen tiheyttä.
 

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

 

Lehden muita artikkeleita

Tervetuloa aito hyvän olon joulu!
Tästä lehdestä löydät jouluisen herkulliset ja terveelliset tarjoiluvinkit sekä hyvän olon lahjaideat. Joulun tuoksua,...
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 30.11.–31.12.2018 tai niin...
Lue
Vietä erilainen joulu! Ei turvotusta, närästystä tai liikoja lisäkiloja
Erityisesti herkkävatsaiselle jouluruoat ovat yleensä liian ”kovaa kamaa”. Laatikot, kinkut, kastikkeet ja leivonnaiset...
Lue