Uuden sukupolven monivitamiini

Terranova Living Multinutrient on uuden sukupolven monivitamiini, joka sisältää vitamiinien ja hivenaineiden lisäksi tarkoin valitun kasvis- ja yrttiyhdistelmän, jota kutsutaan termillä Magnifood. Se tehostaa vitamiinien ja hivenaineiden imeytymistä ja aineenvaihduntaa elimistössä. Magnifoodin yrtit sisältävät myös runsaasti erilaisia luonnollisia fytoravinteita, joita keho pystyy käyttämään hyväkseen.

Terranova on ensimmäisenä ravintolisävalmistajana ottanut valmisteisiinsa tuorepakastekuivatut kasvijauheet, joiden biologinen aktiivisuus vastaa tuoreen kasvin sisältöä. Valmisteen Magnifood-kasvisyhdistelmä saa aikaan synergistisen soluympäristön, jossa vitamiinit ja hivenaineet toimivat optimaalisesti elimistön biokemiallisissa aineenvaihdunta-prosesseissa. Valmiste ei sisällä mitään lisä- tai täyteaineita.

VITAMIINIT

B-vitamiinit osallistuvat lukuisiin aineenvaihduntaprosesseihin. Erityisen tärkeitä ne ovat solujen energiantuotannolle, elimistön vireystasolle ja hermoston toiminnalle. B5-, B6-, B12-vitamiini ja foolihappo vähentävät väsymystä ja uupumusta. Immuniteetin ja hyvän vastustuskyvyn ylläpitämiseksi tarvitaan B6-, B12-vitamiinia ja foolihappoa. Myös toimiva ruuansulatus vaatii riittävästi B-ryhmän vitamiineja. Kaikki valmisteen B-vitamiinit ovat luontaisperäisiä ja ne valmistetaan käymisprosessin avulla mikrobeista. C-vitamiini edistää immuniteetin normaalia toimintaa sekä kollageenin ja rustojen muodostusta. Solujen ja kudosten energiantuotanto vaatii riittäviä määriä C-vitamiinia, muuten elimistö uupuu ja väsyneenä on vaikea selviytyä päivän askareista. C-vitamiinin tiedetään edistävän myös raudan imeytymistä. Living Multinutrient-valmisteen kasvisperäiset ainesosat sisältävät karotenoideja ja polyfenolisia yhdisteitä, jotka pystyvät lataamaan C- ja E-vitamiinin yhä uudelleen sen jälkeen kun ne antioksidantteina ovat neutraloineet haitallisia happiradikaaleja. Valmisteen E-vitamiini on luonnollisessa d-muodossa.

Sinkki on valmisteessa hyvin imeytyvässä askorbaattimuodossa. Sinkki edistää normaalia happo-emäsaineenvaihduntaa elimistössä. Sinkki on myös tärkeä kognitiivisten toimintojen ja terveen immuniteetin ylläpitämiseksi. Erityisen tärkeä sinkki on ihon, hiusten ja kynsien terveydelle. Seleeni edistää muun muassa immuniteetin ja kilpirauhasen normaalia toimintaa ja suomalaisessa ravinnossa sitä on edelleen liian vähän. Kupari on tärkeä sidekudoksen muodostumiselle, energia-aineenvaihdunnalle ja hermoston toiminnalle. Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina. Suomalaisten jodinsaanti on kääntynyt laskuun viime vuosina, ja siksi tähän valmisteeseen on lisätty myös jodia.

MAGNIFOOD KASVIS- JA YRTTIJAUHEET

Terranova käyttää pääasiallisesti tuorepakastekuivattuja kasveja ja yrttejä. Tutkimukset osoittavat, että tuoreiden kasvien nopea tuorepakastekuivaus nestemäisellä typellä -196 asteessa on paras menetelmä, kun halutaan säilyttää kaikki kasvien sisältämät herkästi hajoavat bioaktiiviset ainesosaset ja niiden alkuperäinen biokemiallinen rakenne. Living Multinutrient-valmisteen Magnifood-kasvisyhdistelmä sisältää stabiloitua riisinlesettä, joka on erinomainen luonnollisten B-vitamiinien lähde. Spirulina, ohranoras- ja vehnänorasjauhe sisältävät runsaasti lehtivihreää, karotenoideja, hivenaineita ja hyvin sulavia proteiineja. Voikukan lehtijauhe, nokkonen, vesikrassi, lehtikaali ja sinimailanen sisältävät karotenoideja, flavonoideja, hivenaineita, kuituja ja monia muita terveydelle hyödyllisiä yhdisteitä. Karhunvatukka, mustavadelma, granaattiomenan siemen ja kurkuma sisältävät flavonoideja, karotenoideja ja erilaisia antioksidanttisia polyfenoliyhdisteitä.

TERRANOVA-VALMISTEIDEN KASVIRAAKA-AINEET

Terranova-valmisteissa olevat kasvit, yrtit ja marjat ovat joko luomulaatuisia tai eettisten ja ekologisten periaatteiden mukaan tuotettuja. Suurin osa kasveista ja yrteistä hankitaan sertifioidulta luomuviljelmältä. Terranova-sarjan kaikki tuotteet ovat täysin lisäaineettomia ja niissä ei ole mm. gluteenia, maitoa tai hiivaa. Eläinperäisiä raaka-aineita ei käytetä ollenkaan ja kaikki tuotteet sopivat vegetaristille ja vegaaneille, myös Terranova Living Multinutrient.

Tuote on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Ikipirteä Pirkko Mannola, 75
Näyttelijä painaa äärirajoilla Pirkko Mannola näyttää suorastaan uskomattoman pirteältä, vaikka valitteleekin...
Lue
Life Extension -tuotteita Luontaistuntijalta
Life Extensionin tuotteet ovat jo pitkään olleet erityisesti ravitsemusalan ammattilaisten ja muutoin terveystietoisten...
Lue
Superlaatua hyvinvointimme tueksi
Rasvaliukoiset, hyvin imeytyvät A- ja D-vitamiinit A- ja D-vitamiinit ovat rasvaliukoisia vitamiineja ja imeytymisen...
Lue