Urheilija luottaa entsyymivalmisteeseen

Rasmus Schüller on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt voittaa Suomessa jalkapalloilusta melkein kaiken mahdollisen: mestaruuksia on kaksi, hopeoita yksi – vain cupmestaruus enää puuttuu. Maajoukkueessakin hänet on nähty jo kahdeksan kertaa. Rasmus syö terveellisesti ja pitää itsensä iskussa saksalaisen entsyymivalmisteen avulla. Flunssat ovat pysyneet poissa.

”Sain vinkin parilta pelaajalta”

Espoossa syntynyt, mutta tätä nykyä Helsingissä asuva ja HJK:n väreissä pelaava Rasmus Schüller, 22, on mielenkiintoinen kansainvälinen cocktail: etunimi on Tanskasta, sukunimi Saksasta, äidinkieli on ruotsi – mutta mies on kuitenkin aivan supisuomalainen ja pelaa HJK:n ohella myös Suomen jalkapallomaajoukkueessa. Koko Rasmuksen perhe on hyvin urheilullinen, ja sitä kautta tuli myös innostus jalkapalloon. Rasmuksella on sekä nuorempi että vanhempi sisko ja vanhempi veli, jotka kaikki ovat jossakin vaiheessa pelanneet jalkapalloa ja urheilleet muissakin lajeissa. Isän oma laji oli aikoinaan käsipallo ja sitä Rasmuskin on pelannut.

– Innostuin jalkapallosta jo viisivuotiaana ja se on ollut alusta lähtien oma lajini. Joskus 16-vuotiaana siihen tuli määrätietoisempaa otetta, ja 18-vuotiaasta lähtien olen ollut täyspäiväinen ammattijalkapalloilija. Minulla on myös opintopaikka Helsingin yliopistossa pääaineena sosiaalipsykologia, mutta se on vain tälle vuodelle. Nyt kuitenkin jalkapalloura on ykkössijalla.

Profiililtaan Rasmus on keskikenttäpelaaja. Hän ehti kasvattajaseurassaan FC Hongassa saavuttaa yhden SM-hopean ennen kuin siirtyi kaksi vuotta sitten HJK:n riveihin. Siellä on napsahtanut jo kaksi mestaruutta. Viime kaudella Rasmus teki seitsemän maalia, mikä on keskikenttämiehelle kelpo suoritus.

Kun kotimaan kentillä lähes kaikki on saavutettu ja nuorukaisella on ikää vasta 22 vuotta, ei ole mikään ihme, että suuremmat seurat ja kentät kiehtovat mieltä.

– Tavoitteena olisi päästä pelaamaan vielä kovempiin liigoihin ja isommille kentille Keski-Eurooppaan johokin huippuseuraan, esimerkiksi Saksan tai Hollannin liigoihin. Valioliigakin kelpaisi. HJK:n kanssa minulla on yksivuotinen sopimus.

Rasmus nimeää ulkomaisiksi esikuvikseen Barcelonan Cesc Fabregasin, Arsenalin Aaron Ramseyn ja Chelsean Frank Lampardin, jotka niin ikään ovat keskikenttämiehiä. Rasmus on päässyt näyttämään taitojaan myös Suomen jalkapallomaajoukkueessa, ja maaotteluja on jo kahdeksan. Maaottelumaalit vielä kuitenkin odottavat tekijäänsä. Jos ja kun maalintekotilanne tulee, Rasmus käyttää mieluiten vasenta jalkaansa. – Maajoukkueessa täytyy kuitenkin pelata hyvin koko ajan, että pysyy Paatelaisen porukassa, hän toteaa.

Huippu-urheilijat ovat tunnetusti tarkkoja syömisistään eikä Rasmus tee tässä suhteessa poikkeusta. - Ruokavalio ei ole sinänsä tiukka, mutta yritän syödä mahdollisimman terveellisesti ja ravitsevasti. Urheilija tarvitsee koko ajan tosi paljon energiaa.

Ravintolisistä Rasmusta kiinnostaa erityisesti saksalainen entsyymivalmiste Regulat, jota hän nauttii yhden mitallisen aamuin illoin. – Sain Regulatista vinkin pariltakin pelaajalta, jotka jo käyttivät sitä. Minäkin päätin kokeilla ja nykyään otan Regulatia säännöllisesti – ja vaikutuksen todellakin huomaa!

– Saan Regulatista lisää virtaa: jaksan paremmin ja pitemmän aikaa treenatakin! Lisäksi palautuminen pelin jälkeen on huomattavasti nopeampaa. Alettuani käyttää Reglatia olen myös pysynyt terveempänä - sen pelikaveritkin ovat huomanneet!

Rasmuksen käyttämä Regulat on muotoa Pro Bio. Hän luonnehtii sen makua pirteän persoonalliseksi. – Se on hyvä herätys päivälle! Sitä kun ottaa, niin pysyy terveenä.

Regulat on nestemäinen entsyymivalmiste, jota valmistetaan Saksassa. Se tehdään patentoidulla vaihekäyttämismenetelmällä hedelmistä, pähkinöistä ja vihanneksista. Entsyymit tehostavat ja nopeuttavat solujen uusiutumista, mutta ennen kaikkea ne tehostavat kaikkia elintoimintoja. Siinä pähkinänkuoressa Regulatin salaisuus, sillä entsyymit ovat mukana jokaisessa elintoiminnassamme.

Regulatia voidaan käyttää sekä sisäisesti että ulkoisesti. Regulatia on monia eri lajeja. Alkuperäistuotteen ohella on kehitetty omat valmisteensa laihduttajille ja ulkoisesti käytettävä voide iho-ongelmille.  Suomen Terveystuotekauppiaitten Liitto valitsi Regulat-tuotesarjan vuoden 2013 Terveystuotteeksi.

Kysy Regulat-passia lähimmältä Luontaistuntija -kauppiaaltasi. Joka 9. pullo ilmainen!

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Suomen vaarallisin eläin
Punkit haistavat houkuttelevan isännän Punkit viihtyvät rehevässä aluskasvillisuudessa, josta ne tilaisuuden tullen...
Lue
Hormoniheilahtelut kuriin
Hetkiä rauhoittumiselle Naisen hormonitoiminta on tarkoin säädeltyä. Kun kaikki on kunnossa, kuukautiset tulevat...
Lue
Imeytyminen täydellisellä hyödyllä
SuperiorSource Microlingual®-tuotteet ovat olleet USA:n markkinoilla jo vuodesta 1969, ja siellä tuotteet ovat...
Lue