UltraColl Luonnonmukainen ravintolisä, joka elävöittää ja nuorentaa ihoa, hiuksia ja kynsiä

Kollageeni on luonnollinen luuston proteiini, joka muodostaa 80 % koko kehon luustoproteiinista. Sitä on lihaksissa, luissa, sidekudoksissa, hiuksissa, kynsissä sekä ihossa. Kollageenin lähteitä löytyy myös monista ruoka-aineista, mutta niitä elimistö ei pysty tehokkaasti hyödyntämään.

Koska kollageenin tuotanto vähenee iän myötä, on tärkeää huolehtia sen saannista ravintolisällä säilyttääksemme nuorekkaan ihon, nivelet sekä luustokudoksen. Vanhetessamme menetämme kollageenia vuosittain noin 1,5 % 25 ikävuoden jälkeen. Täyttäessämme 35 vuotta olemme siis menettäneet 15 % kollageenistamme.

 

Monipuolinen kalakollageenin lähde UltraColl®

Ihossa, kynsissä, nivelissä ym. kehon osissa oleva kollageeni sisältää useampia eri kollageenityyppejä. Esimerkiksi ihon kimmoisuuteen vaikuttavat kollageenityypit ovat 3 ja 7. Pureclinican UltraColl® Beauty -kapselit on valmistettu 100 % puhtaasta kalaperäisestä kollageenihydrolysaatti tyypeistä 1, 2, 3 ja 7. UltraColl® on siis kollageenituote, joka hoitaa ryppyjä, hienoja juonteita sekä muita ikääntymisen merkkejä. Yksi tabletti sisältää 1000 mg merikollageenia kalasta, ja suositeltu päiväannos on 2000 mg. Pakkaus riittää kolmen kuukauden käyttöön.

 

Voittamaton yhdistelmä kollageenia ja hyaluronihappoa samassa tabletissa

Hyaluronihappo on luonnollinen polysakkaridi, jota esiintyy kaikissa elävissä organismeissa. Sitä on kutsuttu mm. avaimeksi nuoruuden lähteelle.

Nuorilla ihmisillä hyaluronihappoa on ihossa runsaasti. Koska se sitoo vettä ja kosteutta itseensä, nuori iho on kiinteä, kimmoisa ja elastinen. Ikääntymisen seurauksena hyaluronihapon määrä kehossa vähenee.

Hyaluronihappoa on myös pitkään käytetty pistoksina nivelten hoitoon. Se voitelee ja pehmustaa tervettä niveltä.

2 in 1 – UltraColl® Collagen and Hyaluronic Acid 1500 mg on vahva ja monipuolinen ravintolisä, joka sisältää 1200 mg kalakollageenia ja 300 mg hyaluronihappoa / tabletti! Pakkaus riittää kolmen kuukauden käyttöön (annostus 2 tablettia päivässä).

 

Kollageeni:

­- Elvyttää, nuorentaa ja uudistaa ihoa

- Vähentää hienoja juonteita sekä ryppyjä

- Tasoittaa ihon sävyä

- Vahvistaa hiuksia sekä kynsiä

- Pitää nivelet kunnossa

 

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Muista lomailla joka päivä
Tällä kertaa haluan jakaa erään kurssin terveisiä! Tee elämästäsi yksinkertaista: rauhoita se, havainnoi. Päätä...
Lue
Turvallisesti auringossa
Aurinkokapseleilla valmistat ihosi auringon säteisiin. Kapseleita on erilaisia: useimmiten ne sisältävät...
Lue
Kilpirauhanen tarvitsee jodia ja seleeniä
Kilpirauhasen toimintahäiriöt Kilpirauhanen on pieni perhosen muotoinen elin kaulassa aivan aataminomenan alapuolella...
Lue