Ulla Grace – luonnon viisautta hyvinvointiin

Luomulaatuinen Ulla Grace -tuotesarja luo hyvää oloa sekä ylläpitää terveyttä ja hyvinvointia. Sen eteeriset- ja kasviöljyt valikoidaan vaikuttavuutensa pohjalta edistämään fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia, sekä vähentämään stressin tuntemuksia.

Ulla Grace tuotteet ovat Ulla-Maija Gracen 30 vuoden aikana kehittämiä luonnonmukaisia hoitotuotteita. Syvällä alan kokemuksella ja ammattitaidolla hän yhdistää eteerisiä öljyjä tieteellisen sekä holistisen tiedon pohjalta Ulla Grace -tuotteiksi, hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. Ulla-Maija luennoi kansainvälisissä alan konferensseissa, kirjoittaa alan ammattilehdissä, opettaa Wellness-hyvinvointia ja kouluttaa eteeristen öljyjen käytössä, sekä kirjoittaa kirjoja hyvinvoinnista ja sen edistämisestä Ulla Grace-tuotteilla. Ulla Grace -tuotteissa käytetyt eteeriset öljyt ovat puhtaita luomutuotteita, eikä niitä ole jatkettu tai muunneltu millään. Tuotteilla on myös arvostettu englantilainen Soil Association COSMOS organic/natural sertifiointi.

Tehokasta apua iho-ongelmiin: Tea-TreePlus

Ulla Gracen Tea-TreePlus on ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta kuin pullotettua ensiapua koko perheelle!

Ihon hoitaminen voi herättää monia eri tuntemuksia, varsinkin jos hoidettavana on ongelmakohtia kuten akne, erilaiset ihotulehdukset tai ihottumat. Ihmiset ovat kautta aikojen hyödyntäneet luonnon kasveista ja kukista saatuja eteerisiä öljyjä, jotka tutkitusti vaikuttavat koko elimistössä sekä tuoksun välityksellä, että ihon läpi imeytymällä paikallisesti esim. lihaskudokseen. Eteerisillä öljyillä on myös merkittäviä hyötyvaikutuksia iho-ongelmien hoidossa, ja etenkin tea-tree öljy on tässä tunnettu apu.

MIKÄ IHMEEN TEA-TREE?

Tea-Tree öljyn (Melaleuca Artenifolia) alkuperä on Australiassa, ja öljy löysi tiensä Eurooppaan viime vuosisadan puolivälin jälkeen. Tea-Tree öljyllä on laaja-alainen bakteerien, sienten ja virusten leviämistä ehkäisevä vaikutus, ja se nopeuttaa ihon uusiutumista. Lisäksi tea-tree öljy tukee immuunipuolustusta ja siten myös vahvistaa yleiskuntoa.

USKOMATTOMAN MONIPUOLINEN TEA-TREEPLUS

Ulla-Maija Gracen kehittelemä Tea-TreePlus hyödyntää sekä tea-tree öljyn monipuolisia vaikutuksia, että muitakin eteerisiä öljyjä: Laventeli hoitaa ja uusii ihoa sekä lievittää kipua, kamomilla rauhoittaa ärtynyttä ihoa, ja oliivinlehtiuute on hyvin antiseptinen ja ihoa hoitava. Tea-TreePlus on turvallinen ja käyttövalmis sellaisenaan, ja suihkepullon ansiosta sitä on erittäin helppo käyttää.

PARAS HYÖTY JUURI SINULLE

Tea-TreePlus tuo helpotusta mm. seuraaviin ongelmiin:

o Ihotulehdukset, akne, ihottumat, hiertymät, haavat, halkeilevat kantapäät

o Tulehtuneet/ärtyneet kynsinauhat, kynsi- ja muut sieni-infektiot

o Käsien desinfiointi esim. flunssa-aikaan tai matkoilla

o Hyttysten, hyönteisten, ja punkkien aiheuttama ihoärsytys

MUSCLE EASE/KRAMPPIMIX lotion 60ml

Muscle Easen tehokkaasti vaikuttavat eteeriset öljyt lämmittävät ja laukaisevat lihasjännitystä ja kramppeja tehokkaasti, poistaen myös lihasten kestojännitystä. Säännöllisessä käytössä vähentää työperäisten lihasjännitysten haittoja, mutta tuote toimii myös äkillisiin kramppeihin esimerkiksi yöllä.

SWEET DREAM lotion 30ml

Tyynnyttää mielen sekä kehon lepoon. Eteeristen öljyjen rauhoittava vaikutus edistää hyvää ja elvyttävää yöunta. Helpottaa nukahtamista. Auttaa tasapainottamaan nukkumisen ja heräämisen rytmiä.

Lehden muita artikkeleita

Hoida täitartunta tehokkaasti ja luonnollisesti
Pahin kausi jatkuu pitkälle kevättalveen. Nykyään on tosin havaittavissa entistä enemmän täiepidemioita ympäri vuoden:...
Lue
Sapettaako tahra valkoisen leningin tai paidan miehustassa?
Sappisaippua on kasvirasvapohjainen perussaippua, joka sisältää naudan sappinestettä.  Tämä sappi käyttäytyy...
Lue
Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 18.8.–31.8.2017 tai niin kauan kuin...
Lue