Tyrnimarjasta ja samettikukasta apu kuiville ja väsyville silmille

Hiekan tunne, polttelu ja jatkuva vuotaminen ovat tyypillisiä merkkejä silmän limakalvojen kuivuudesta. Silmät kuivuvat naisilla etenkin vaihdevuosien myötä. Kiusa ei silti riipu iästä eikä sukupuolesta. Ongelma on tuttu myös nuorille piilolinssien käyttäjille, näyttöpäätetyötä tekeville ja silmän laserleikkauksesta toipuville.

Lukiessa rasittuvat ja väsyvät silmät?

Näön heikkeneminen ja silmien väsyminen lukiessa ovat luonnollisia ikääntymisilmiöitä. Silmien suojaaminen auringolta, monipuolinen ravinto ja terveet elämäntavat auttavat meitä ylläpitämään normaalia näkökykyä. Tupakointi ja monet elintasosairaudet vastaavasti vauhdittavat silmien ikääntymistä.

Luteiini ja zeaksantiini ovat silmän toiminnalle välttämättömiä aineosia. Ne muodostavat ohuen kerroksen silmän verkkokalvon pinnalla. Luteiinia ja zeaksantiinia on eniten silmän tarkan näkemisen keskuksessa makulassa eli keltatäplässä. Elimistömme ei pysty tuottamaan niitä itse, vaan ne on saatava ravinnosta. Luteiinin ja zeaksantiinin määrä silmässä vähenee iän myötä.

Erikoisöljy silmiesi limakalvoille ja näkökyvylle

Omega7-Eye on ainutlaatuinen yhdistelmä vakioitua SBA24-kaksoistyrniöljyä sekä samettikukan luteiinia ja zeaksantiinia. Öljy sisältää luonnollisia ravintoaineita koko silmän tarpeisiin. Kehomme valmistaa tyrniöljyn beetakaroteenista A-vitamiinia, joka ylläpitää silmien limakalvojen hyvinvointia ja edistää näön pysymistä normaalina. SBA24-kaksoistyrniöljyn vaikutukset silmän limakalvojen kosteuttamiseen on osoitettu tieteellisessä tutkimuksessa*. Omega7-Eye-kapselit ovat 100 %:sen kasviperäisiä.

 

Tuote on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

 

*) Larmo P. et al. Oral sea buckthorn oil attenuates tear film osmolarity and symptoms in individuals with dry eye, Journal of Nutrition 2010; 140(8):1462-8.

 

Suositellaan:

• Silmien kuiville limakalvoille

• Piilolinssien käyttäjille

• Näyttöpäätetyötä tekeville

• Tarkkaa näköä tarvitseville

• Autoilijoille

• Ikääntyville ja väsyneille silmille

Lehden muita artikkeleita

Uutta tietoa kalaöljystä
Kalaöljy voidaan puhdistaa ja väkevöidä 90-prosenttiseksi omega-3:ksi käyttämällä etyyliesteröintiä tai superkriittistä...
Lue
Kihokki-yrttimixtuura hengitysteille ja kurkulle
Yskänlääkkeistä usein sivuvaikutuksia Hengitystietulehduksiin käytettävissä yskänlääkkeissä käytetään aineita, jotka...
Lue
Life Drink – ravitsemustieteen uusi innovaatio
Life Drink-jauheeseen on huolella valittu ravintorikkaita ja helposti kehon hyväksikäytettäviä viher-, marja-,...
Lue