Tyrnimarjaöljy pitää luontaisesti yllä kehon limakalvojen kosteustasapainoa

Limakalvo on ruuansulatuskanavaa, hengitysteitä, virtsateitä ja sukuelimiä peittävä ohut solukerros, joka suojaa niitä kuivumiselta ja halkeilulta. Sekä naiset että miehet kärsivät yleisesti kuivista ja kutiavista silmistä sekä virtsatieongelmista ja varsinkin suun kuivumisesta. Tyypillisiä oireita ovat myös epämukava tunne alavatsassa, kutina ja kirvely virtsatessa, lisääntynyt virtsaamistarve ja yhdyntäkivut.

Limakalvon solukko koostuu pääosin rasvahapoista, ja siksi sen ja ihon Omega-7 rasvahappotasapaino on ratkaisevan tärkeä. Tämä Omega-7-rasvahappo pystyy korjaamaan syntyneitä limakalvon vaurioita ja rakentamaan sitä uudelleen.

Omega-7 on elimistöllemme välttämätön rasvahappo

Saamme Omega-7-rasvahappoa ravinnostamme ja elimistömme myös tuottaa sitä itse, mutta sen tuotanto heikkenee iän myötä. Omega-7-rasvahapon saannin väheneminen aiheuttaa limakalvo-ongelmia varsinkin naisilla vaihdevuosien aikana, koska samaan aikaan myös estrogeenien tuotanto laskee.

Tyrnimarja sisältää runsaasti Omega-7-rasvahappoa

Tyrnimarjan käytöllä on hyvin pitkät perinteet Euroopassa ja Aasiassa, perustuen juuri sen vaikutukseen ihon ja limakalvojen terveyden ylläpitämisessä. Tyrnimarjaa on tutkittu laajasti. Tiede on kiinnostunut sen vaikutuksista, koska sen siementen sisältämän Omega-7-rasvahapon lisäksi siinä on myös suuria määriä C-vitamiinia, A-, B-, E- ja K-vitamiineja sekä antioksidantteja.

BUCKTHORN® – tehokas helpotus limakalvojen ongelmiin

BUCKTHORN®-tyrniöljykapselit sisältävät runsaasti luomulaatuista Omega-7 rasvahappoa, kuten myös Omega 3-, 6- ja 9-rasvahappoja sekä biotiinia, kversetiinia ja rutiinia. Biotiini on tärkeää rasvojen aineenvaihdunnalle ja on välttämätön rasvahappojen synteesissä. Kversetiini ja rutiini ovat voimakkaita antioksidantteja, jotka suojaavat limakalvon ja ihon omega-rasvahappoja hapettumiselta sekä ylläpitävät hyvää limakalvon verenkiertoa.

Tuote on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Uutta tietoa kalaöljystä
Kalaöljy voidaan puhdistaa ja väkevöidä 90-prosenttiseksi omega-3:ksi käyttämällä etyyliesteröintiä tai superkriittistä...
Lue
Kihokki-yrttimixtuura hengitysteille ja kurkulle
Yskänlääkkeistä usein sivuvaikutuksia Hengitystietulehduksiin käytettävissä yskänlääkkeissä käytetään aineita, jotka...
Lue
Tyrnimarjasta ja samettikukasta apu kuiville ja väsyville silmille
Hiekan tunne, polttelu ja jatkuva vuotaminen ovat tyypillisiä merkkejä silmän limakalvojen kuivuudesta. Silmät kuivuvat...
Lue