Tyrniöljy tukee silmien, suun ja sukuelinten limakalvoja

Tyrnin hyvät vaikutukset kuiville limakalvoille on todistettu monissa tutkimuksissa. Membra Femin Forte -valmiste sisältää erityisen korkean määrän luonnonmukaista, villinä kasvaneista tyrnimarjoista kylmäpuristettua OTPI-7®-öljyä. 

Tuote sisältää soluille elintärkeitä Omega-7-rasvahappoja jopa 33 % enemmän verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin. Membra Femin Forte tukee silmien, suun ja sukuelinten limakalvojen normaalia toimintaa aktivoimalla solujen toimintaa. Tuotteeseen on lisätty luonnollista A-vitamiinia karoteenin muodossa. 
 

Ikä, stressi ja lääkkeet vaikuttavat

Limakalvojen kuivuus johtuu hormonitoiminnan muutoksista. Yleisintä limakalvojen kuivuus on vaihdevuosi-ikäisillä naisilla, mutta sitä esiintyy myös nuoremmilla, esimerkiksi raskauden ja imetyksen, stressin tai tiettyjen lääkitysten aikana.

Limakalvojen kuivuminen on tyypillistä intiimialueen lisäksi silmissä sekä suussa. Suun kuivuminen on tavallista tiettyjen lääkkeiden käytön yhteydessä. Lääketietokeskuksen mukaan 200 tavallisinta lääkettä aiheuttaa sivuvaikutuksena suun kuivumista. Tyrnimarjauutetta sisältävä ravintolisä voi auttaa merkittävästi.
 

Suojaa ja vahvistaa limakalvojen soluja 

Omega-7-rasvahapot ovat tunnetusti tärkeässä roolissa ihon ja limakalvojen solujen ylläpidossa ja tasapainottamisessa. Tyrnimarja on yksi maailman terveellisimmistä marjoista runsaan vitamiini- ja antioksidanttipitoisuutensa takia. 

Membra Femin Forten koostumus on ainutlaatuinen, sillä lisäksi siinä on myös luonnollista rutiinia ja kversetiiniä tattarista. Nämä aineet yhdessä antavat erittäin tehokkaan ja parantavan suojan kehon kaikille limakalvoille. 
 

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Tyynnytä menopaussin myrskyt luonnonmukaisesti!
Vaihdevuodet ovat luonnollinen osa naisen elämää, mutta monilla niiden aiheuttamat oireet ovat silti omiaan laskemaan...
Lue
Hyvää naistenpäivää!
Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 28.2.–31.3.2020 niin kauan kuin tuotteita...
Lue