Tutkittua: Echinaforcella voidaan ehkäistä flunssaa ja sen jälkitauteja

Viimeaikainen tutkimustieto osoittaa, että Echinaforcella voidaan ennaltaehkäistä paitsi flunssaa myös sen jälkitauteja, kuten poskiontelontulehdus ja keuhkoputkentulehdus. Echinaforce on Suomen ainoa lääkeviranomaisten hyväksymä kasvirohdosvalmiste nuhakuumeen tukihoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Uutteeseen käytettävät punahatut ovat luomulaatuisia ja ne käsitellään tuoreina, jotta viruksia tuhoava vaikutus säilyy parhaana mahdollisena.

Annostus

Suositeltu annos vilustumisoireiden hoitoon aikuisille ja yli 12-vuotiaille nuorille on 20–25 tippaa veden kera 3–5 kertaa päivässä. Vilustumisoireiden ennaltaehkäisyssä suositusannos on 20 tippaa 3 kertaa päivässä.

1. Schapowal A, Klein P, Johnston SL. Echinacea reduces the risk of recurrent respiratory tract infections and complications: a meta-analysis of randomized controlled trials. Adv Ther. 2015;32(3):187-200.
2. Raus K, Schoop R, Pleschka S, Klein P, Fisher P. Echinaforce Hotdrink versus Oseltamivir in influenza: A randomized, double-blind, double-dummy, multicenter, non-inferiority clinical trial. Curr Ther Res 2015; accepted for publication.

Lehden muita artikkeleita

Esittelyssä terveystuotealan vuoden 2016 parhaat tuotteet
Tuotteet valitaan mm. seuraavin kriteerein: - takana on tutkimustietoa ja onnistunutta tuotekehitystä - laaja...
Lue
Puhdistu, hoikistu ja virkisty vehnänoraan avulla
Elävän ravinnon ”äiti” Ann Wigmore löysi uudelleen vehnänoraan 70-luvulla, ja hän olikin sitä mieltä, että nauttimalla...
Lue
Kollageeni nuorentaa ihoasi!
Kollageeni rakentaa ja kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään kiinteämmältä, sileämmältä ja kimmoisammalta. Kollageeni...
Lue