Tuoreita terveysuutisia maailmalta

Onpa ollut viime viikkoina hienoa lukea maailmalta muutamia tuoreita tutkimusuutisia, jotka liittyvät ihmisten terveyteen.

Lääketieteen Nobelin sai japanilainen solubiologi solun kierrätysmekanismin selvittämisestä (autofagia = solut hajottavat ja kierrättävät vahingoittuneet ja haitalliset osat). Sen avulla elimistö sopeutuu myös muun muassa nälkään ja reagoi infektioihin. Mutaatiot autofagiaan liittyvissä geeneissä voivat aiheuttaa sairauksia, kuten Parkinsonin tautia ja tyypin 2 diabetesta. Lisäksi autofagian on osoitettu estävän solujen ja eliöiden vanhenemista.

Hieno on ihmisen solun oma pyykkikone ja kierrätyskeskus! Huolehditaan siitä, että ne pysyvät erinomaisessa kunnossa.

Toinen mielenkiintoinen uutinen liittyy pelättyihin superbakteereihin. Nykyisille antibiooteille vastustuskykyiset superbakteerit ovat vakava uhka. Malesialainen tutkija on mahdollisesti löytänyt eläinkokeissa tavan eliminoida superbakteerit ilman antibiootteja.

Näillä uutisilla kohti terveempää elämää!

Tervetuloa terveyttä kohentaville ostoksille Luontaistuntija-myymälään!

Olemme Luontaistuotteiden asiantuntijoita yli 30 vuoden kokemuksella. Meillä on lähes 80 myymälää ympäri Suomea ja verkkokauppa: monipuolinen valikoima sekä asiantuntevapalvelu. Asiakas on meille sydämen asia!

Lehden muita artikkeleita

Marraskuun tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 28.10.–24.11.2016 tai niin kauan kuin tuotteita riittää....
Lue
Kollageenishotti ja hiusten tehoravinne kuuluvat jokaiseen aamuun
Käytän päivittäin ravintolisiä täydentämään ruokavaliotani, jotta saan kaikki tarvitsemani ravintoaineet iholle ja...
Lue
Mies, pidä hyvinvoinnistasi huolta!
Testosteroni on sukuhormoni ja vahvasti yhteydessä miehen hyvinvointiin. Miehet, joiden testosteronitaso on korkeampi,...
Lue