Tunnista oireet, jotka kertovat ovatko kollageenivarastosi vähissä!

Muutamasta yksinkertaisesta merkistä tiedät, että kollageenivarastosi ovat vähissä ja elimistösi kaipaa kipeästi kollageenivarastojen täydennystä. 1. Kuiva, väritön ja veltostunut iho. 2. Nivelet tuntuvat jäykiltä, ja liikkuminen aiheuttaa epämiellyttäviä tuntemuksia 3. Kärsit hiusten lähdöstä ja heikoista kynsistä

 

Kollageeni – ihoa nuorentava proteiini

Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista, ja sitä löytyy ihosta, nivelistä, hiuksista, kynsistä ja hampaista. Kollageeni on ihon ylivoimaisesti tärkein rakennusaine, koska se muodostaa noin 70 % ihon proteiinista.

Noin 25–30 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia, joka johtaa useisiin elimistön ikääntymisoireisiin, kuten esimerkiksi ihon kuivuus ja epätasaisuus.

Kollageenin määrä ihossa määrittelee sen, miten nuorelta se näyttää. Jos kollageenin määrä iholla on runsas, se näyttää nuoremmalta, kirkkaammalta ja kiinteämmältä. Jos ihon kollageenin määrä on vähäinen, iho näyttää epätasaiselta, kuivalta ja siinä näkyy selviä juonteita.
 

Kollageeni on lahja nivelillesi

Kollageeni on ihmisen tukikudoksen keskeinen proteiini. Kollageeni muodostaa 70 % nivelten rustoista ja se auttaa pitämään nivelet liikkuvina. Se pitää myös lihakset ja luuston vahvoina. Kollageenivaraston kulumiseen voi vaikuttaa itse omilla terveillä elintavoilla, liikunnalla ja ravinnolla. Ruoasta emme kuitenkaan saa kollageenia riittävästi, joten kollageenilisän ottaminen on usein järkevää.
 

Kollageenin puute voi olla syynä hiustenlähtöön

Kollageeni on hiusten terveydelle ja kasvulle tärkein yksittäinen ainesosa ja rakennusaine. Kollageenin puute voi aiheuttaa runsasta hiusten lähtöä ja hiukset voivat näyttää haurailta ja elottomilta. Kollageenin puute näkyy myös usein kynsien heikkoutena.
 

Kotimaiset ja lisäaineettomat kollageenivalmisteet

Puhdas+ Kollageeni -tuotteet ovat kotimaisia, puhtaita ja lisäaineettomia kollageenivalmisteita. Valitse jauhe- tai kapselimuotoinen tuote – juuri sinun tarpeisiisi sopiva. Puhdas+ Kollageeni -tuotteissa käytetään korkealaatuista, tutkittua ja patentoitua bioaktiivista kollageenia. Kollageeni on hydrolysoitua eli pilkottu pieniksi kollageenipeptideiksi, jolloin ne pääsevät imeytymään elimistöön tehokkaasti.
 

Älä unohda sinkkiä

Sinkkiä tarvitaan lähes kaikkeen. Sinkki edistää ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia. Sinkki tukee myös immuniteettia, joten monet ottavat sinkkiä erityisesti silloin kun vastustuskyky on koetuksella. Sinkki myös vahvistaa luustoa ja näkökykyä.

Jos siis haluat optimoida ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnin sekä luuston ja nivelien kunnon, ota kollageenin lisäksi sinkkiä. Puhdas+ Tuplasinkki sisältää kahta eri sinkin muotoa (sinkkiglukonaatti ja sinkkipikolinaatti), jolloin se imeytyy nopeasti ja tehokkaasti.
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Säilytä kesä ihollasi – hoida myös pintaa syvemmältä
  Merellistä kosteutta tai syväpuhdistusta iholle La Cure kosteusvoide tai mutanaamio Kosteusvoide...
Lue
Risiiniöljyä ripsiin ja teepuusaippuaa ongelmaiholle   
  Risiiniöljy – kauneudenhoidon monitoimiöljy!   Risiiniöljy muistetaan hiusten ja ripsien kasvua...
Lue
Impolan Kasvitilan kasviöljyt ja hampputuotteet – suomalaista superfoodia keholle ja iholle  
Hamppuöljy on myös varsinainen ihoöljy sen sisältämän korkean E-vitamiini- ja karoteenipitoisuuden vuoksi. Erityisesti...
Lue