Toimiiko vatsasi kovin hitaasti?

Ruoka kulkee ihmisen ruoansulatuskanavassa yhteensä noin kaksi vuorokautta. Terveellä ihmisellä kesto voi vaihdella 24 tunnista 72 tuntiin. Ruoan sulamisnopeuteen vaikuttaa erityisesti se, mitä ravintoaineita nautittu ruoka sisältää. Rasvaa sisältävät ja proteiinipitoiset ruoat sulavat hitaammin. Kuitu auttaa edistämään suolen tehokasta toimintaa.

Ummetuksen rajana pidetään yli 72 tunnin läpikulkuaikaa. Jos käyt vessassa kerran päivässä, suolistossasi on matkalla vielä kahdeksan sulamatonta ateriaa. Suolen säännöllinen toiminta on tärkeää elimistön hyvinvoinnille ja vatsan terveydelle.
 

Oxytarm ja Oxytarm Plum ylläpitävät ja tasapainottavat suoliston toimintaa

Magnesiumilla on lukuisia elimistöä tukevia vaikutuksia, ja varsinkin magnesiumhydroksidi on ihanteellinen pitämään yllä vatsan tasapainoista toimintaa. Magnesiumhydroksidia on käytetty vatsan hyvinvointiin jo yli sadan vuoden ajan.  

Oxytarm on tehokas yhdistelmä magnesiumhydroksidia, C-vitamiinia ja bioflavonoideja normalisoimaan vatsan toimintaa. Kun suoliston bakteerikanta on tasapainossa ja suolen seinämissä ei ole kuonakerroksia, ravintoaineiden ja vitamiinien imeytyminen tehostuu.
 

Yhdistelmä muinaisen Aasian perinnettä ja nykytietoa

Oxytarm Plum sisältää japaninluumua, johon on lisätty karhunputkea, erilaisia teelaatuja ja lakritsijuurta. Tuote sisältää paljon kuituja sekä hedelmistä että yrteistä. Luumua pidetään yleisesti vatsan toimintaa tehostavana. Tuote sisältää myös suolistolle hyödyllisiä bakteereita. Umeboshin sisältämässä Puer-teessä on runsaasti flavonoideja, jotka tehostavat ruoansulatusta ja suojaavat suolistoa. Karhunputki (Angelica keiskei) tasapainottaa sappinesteiden eritystä.

Oxytarm Plum sisältää myös lakritsinjuurta, jota on käytetty vähintään 3000 vuoden ajan ruoansulatusta tehostavana yrttinä sekä hengitystä helpottavana tehoaineena.  Umeboshi, Puer-tee ja lakritsinjuuri sisältävät luontaisesti runsaasti kuitua. Yksi säilötty Oxytarm Plum antaa sopivan määrän kuitua tasapainottamaan ja ylläpitämään hyvää suolen toimintaa. Terve ja vahva suoliston mikrobikanta on tärkeä osa hyvää ruoansulatusta ja immuuunijärjestelmää. Epätasapainossa oleva suolen bakteerikanta voi aiheuttaa ummetusta tai ripulia, mutta se voi myös vaikeuttaa ruoan sisältämien ravinteiden imeytymistä.
 

Säännöllinen suoli, onnellinen elämä 

Säännöllisyys on hyvä asia ja normaali ulostamisväli voi olla hyvin vaihteleva. On hyvä merkki, jos WC-käyntinsä voi ennustaa lähes kellontarkasti. Tämä kertoo ruoansulatusjärjestelmän hyvästä ja säännöllisestä toiminnasta. Jos vatsa tuntuu voivan hyvin ja tarpeilleen ehtii hädän tullessa hyvissä ajoin, ei ole syytä huoleen. Jokaisella on oma normaali rutiininsa, joka voi myös vaihdella päivän, viikon ja kunkin henkilön elämäntilanteen mukaan.
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija on nyt AITO hyvän olon kauppa!
Joko huomasit, että meillä on uusi nimi? Luontaistuntijasta on tullut AITO hyvän olon kauppa! Uusi nimemme...
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 1.10.–30.10.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Aitoa terveyttä & vahvaa vastustuskykyä!
Yksi tärkeimmistä asioista on ainakin huolehtia riittävästä D-vitamiinin, sinkin ja C-vitamiinin saannista, sillä ne...
Lue