Tiedätkö, mistä käyttämäsi kalaöljy on peräisin?

Ylikalastus on ongelma jo monilla maailman merillä. Siksi omega-3-tuotetta valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota tuotteen puhtauden lisäksi myös siihen, miten kestävä kehitys ja eettisyys on huomioitu. Kuten kaikella, myös kalaöljyillä on laatueroja. Muista: olet mitä syöt!

Puhdas+ Premium Omega-3 -tuotteissa käytetty kalaöljy valmistetaan sardelleista, jotka ovat pieniä kaloja ravintoketjun alapäässä. Siksi niihin ei pääse kertymään epäpuhtauksia ja raskasmetalleja. Sardellit eivät ole uhanalaisia ja ne kalastetaan Etelä-Tyynenmeren saastumattomilta vesiltä. Sardellit sisältävät paljon EPAa ja DHAta, toisin kuin esim. kasvatettu lohi. EPA ja DHA ovat tärkeitä sydämelle, näkökyvylle ja aivoille.

Kalat pyydetään alueelta, joka on enintään 300 km:n päässä rannasta, jonka jälkeen kalat tuodaan rannalla sijaitsevaan tehtaaseen, eli matka tuotantoon on todella lyhyt. Tehtaalla kalaöljy tuotetaan 36 tunnin sisällä kalastuksesta, ja se mitä kalasta jää jäljelle, käytetään maatalouseläinten ravinnoksi.

Puhdas+ Premium Omega-3 -tuotteilla on Friend Of The Sea -sertifikaatti, eli tuotteiden valmistuksessa noudatetaan kestävän kalastuksen ja vastuullisen valmistusprosessin vaatimuksia. Tehdas ei tuota saastetta ja se osallistuu aktiivisesti rantojen siistimiseen. Tehdas on sitoutunut ympäristöystävälliseen toimintaan niin, että toiminta ei jätä jalanjälkeä mereen.

Valitse puhdas, vahva ja eettisesti tuotettu Puhdas+ Premium Omega-3 – joko kapseleina tai nesteenä.

Osta lähimmästä AITO-kaupasta, tai AITO-verkkokaupasta!

Lehden muita artikkeleita

Marraskuun tarjouksia isälle ja pukinkonttiin!
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 30.10.–26.11.2019 niin kauan kuin tuotteita...
Lue
Robuvit® torjuu tehokkaasti uupumusta
Väsymys voi kuitenkin muuttua uupumukseksi ja silloin siihen on suhtauduttava vakavasti. Uupumus on kroonistunut...
Lue
Siitepölyallergiat kuriin IMMUNOhoney siedätyshunajalla
Useissa tutkimuksissa on verrattu allergioiden esiintymistä kaupunki- ja maalaisympäristössä, ja todettu kaupunkien...
Lue