Testiryhmä vakuuttui SkinGainin tehosta

SkinGain-kollageenivalmisteelle myönnetty, laajasti arvostettu, Vuoden 2014 Hoitotuote -palkinto kertoo tuotteella olevan paljon vakituisia käyttäjiä. Tyytyväiset käyttäjät kokevat saavansa merkittävää apua mm. ihon-, hiusten ja kynsienhoidossa. Nivelten hyvinvoinnille kätevä kollgeenijuoma on osoittautunut kerrassaan korvaamattomaksi.

Tehokkuus, helppous ja nopeavaikutteisuus ilahduttivat testiryhmää

Palkinnon innoittamana yli 30 vuotta innovatiivisia terveystuotteita valmistanut Med-Eq halusi tuoda SkinGainin laajempaan tietoisuuteen Suomessakin, ja toteutti mittavan kampanjan yhteistyössä tutkimusyhtiö Interquest´in ja Radio Novan kanssa. Maaliskuun ajan 110 naista testasi kuukauden ajan SkinGainia antaen palautetta kokemuksistaan, ja osa arvioista kuultiinkin Novan radioaalloilla. Mielipiteet yllättivät positiivisuudellaan jopa kokeneen valmistajan: raikkaaksi sitruksen makuiseksi juomaksi sekoitettava jauhe koettiin käteväksi ja helpoksi tavaksi hoitaa ihoa aamuin illoin. Moni testaaja päivittelikin sitä, ettei ollut tietoinen, että ihoaan voi hoitaa näin hyvin sisältäpäin. Testiryhmäläisten kommenteissa toistui myös selvä huomio hiusten ja kynsien vahvistumisesta.

Testiryhmäläiset kertovat SkinGain -kokemuksistaan

Koekäyttäjät arvioivat plussina mm. Skingainin tehokkuutta ja nopeavaikutteisuutta sekä helppokäyttöisyyttä. Vahvasti nousi myös esiin valmisteen luotettavuus ja se, että SkinGain on sekä asiantuntijoiden että käyttäjien laajasti suosittelema. Lähes kaikki olivat valmiita kertomaan  tuotteesta lähipiirilleen ja moni oli sen jo innostuneena tehnytkin. Ja suurin osa halusi ehdottomasti myös jatkaa SkinGainin käyttöä testikuukauden jälkeenkin.

Tiina: ”Helppo ja varma tapa hoitaa ihoa sisältäpäin! Olen terveellisen ruokavalion ja liikunnan puolestapuhuja – SkinGain tukee loistavasti tätä ajattelua. Kauneus ja hyvinvointi tulee sisältäpäin, toki kosmetiikalla voidaan akuutisti auttaa.”

Julia: ”Käyttö kerrankin vaivatonta ja selkeää – makukin hyvä. Ihossa huomasin noin viikon käytön jälkeen ihohuokosten pienenemistä ja kahden viikon jälkeen iho oli kiinteämpi: Posket eivät ”hölsky” liikkuessa, silmänalusjuonteet madaltuivat. Hiukseni ovat paksumman tuntuiset ja iho kauttaaltaan parempi, ei kuiva, kasvoista katosi kiiltely. Olen todella tyytyväinen tuotteeseen ja jatkan SkinGainin käyttöä testiajan jälkeenkin.”

Marjo: ”Tuotteen käyttäminen on ollut vaivatonta ja mieluisaa. Joka päivä oikein odotan uusia parannuksia ihossa. Silmien alla iho on kiinteytynyt huomattavasti, silmänaluset eivät ole enää niin sinertävät, poskipäät ovat kohonneet ja iho kauttaaltaan kiinteytynyt. Olen jo ostanut uuden pakkauksen luontaistuotekaupasta. Ehdottomasti parempi ja edullisempi vaihtoehto kuin ihon täyteainepistokset. Olen aivan  SkinGain -fani.”

Tarkkis: ”Paras palaute on ollut kaupan kassalla, kun saunasiideriä hakiessa kysyttiin papereita! Ja ikäähän mulla o 41! Hiuksissa ja kynsissä olen huomannut suurimmat muutokset. Couperosa-iho on mennyttä ja ihana lähteä kevääseen hehkeänä.”

Teptee: ”Eilen illalla tv:n ääressä mies hiveli hajamielisenä hiuksiani päälaelta. Sitten katsahti minuun ja totesi, että onpas tuuheutunut tyvi, mikähän tuote tämän on tehnyt? Äijän suusta tuollainen on jokseenkin harvinaista – sai ukko suukon! Virtuaalinen samanmoinen SkinGainille!”

Marja: ”Mainonta ei olekaan aina huuhaata ja ylisanoja! Kiinnostuin heti SkinGainista kuultuani Novan testyryhmähakemuksesta ja kirjoitinkin, että kuullun perusteella tuote vaikuttaa ”vastaukselta rukouksiini”. Näinhän se todella olikin, vaikken sitä tosissani aluksi uskonutkaan. Loistava hoitotuote kertakaikkiaan! Omien kokemusten perusteella uskalsin suositella sitä mieskolleegallekin, jonka ihosta huomaa jo kahden viikon jälkeen merkttäviä positiivisia muutosia. SkinGainia käyttää meillä jo 18v. poikanikin”.

Mira: ”Itse olen huomannut ihossani selvästi enemmän kimmoisuutta. En ole myöskään kärsinyt niin pahasti psoriasiksesta kuin viime vuonna tähän aikaan ja olen voinut vähentää rasvauskertoja.”

Miksi kollageenin saaminen ravintolisänä on niin tärkeää?

Kollageeni on tärkein rakenneproteiinimme ja kollageenista sanotaankin osuvasti, että se on kuin liima, joka pitää meidät koossa. Keho muodostaa sitä itse riittävästi lapsuudessa ja nuoruudessa, mutta valitettavasti sen tuotanto lähtee laskuun jo 25 -vuotiaana ja 40 ikävuoden jälkeen se hiipuu hyvin vähäiseksi. Ihon ”grillaaminen” auringossa kovettaa ihon kollageenisäikeet niin, että jo kolmekymppisillä on nykyisin ryppyjä ja juonteita sekä veltostumisen ohella voimakasta couperosaa.

Miksi SkinGain on NIIN tehokAS kollageenivalmiste?

Hiusten oheneminen ja harveneminen sekä hapertuvat kynnet ovat tuttuja iän mukanaan tuomia ongelmia samoin kuin nivelten kolotukset. Kaikki nämä ilmiöt johtuvat pääosin kollageenituotannon heikkenemisestä ja ovat pitkälti korjattavissa SkinGainin avulla, joka tuo elimistöön kollageenia luonnollisella tavalla.

Se sisältää sekä 1. että 2. tyypin kollageenia, jolloin näiden kahden yhdistelmä nostaa elimistön kollageenitason lähes 50 %:lla lähtötilanteesta ja sen vuoksi SkinGainin vaikutukset ovat niin laajat: iho, kynnet, hiukset ja nivelet.

Tuote on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Suomen vaarallisin eläin
Punkit haistavat houkuttelevan isännän Punkit viihtyvät rehevässä aluskasvillisuudessa, josta ne tilaisuuden tullen...
Lue
Hormoniheilahtelut kuriin
Hetkiä rauhoittumiselle Naisen hormonitoiminta on tarkoin säädeltyä. Kun kaikki on kunnossa, kuukautiset tulevat...
Lue
Urheilija luottaa entsyymivalmisteeseen
”Sain vinkin parilta pelaajalta” Espoossa syntynyt, mutta tätä nykyä Helsingissä asuva ja HJK:n väreissä pelaava...
Lue