Tervetuloa aito hyvän olon joulu!

Juhlakausi kolkuttelee jo ovella. Mitä lahjaksi läheisille tai katettavaksi pikkujoulu- ja joulupöytään? Entä miten pysyä vireänä joulukiireiden keskellä?

Tästä lehdestä löydät jouluisen herkulliset ja terveelliset tarjoiluvinkit sekä hyvän olon lahjaideat. Joulun tuoksua, makua ja tunnelmaa on tarjolla mm. sivuilla 6 ja 7. Jos et keksi, mitä antaisit, on lahjakortti AITO hyvän olon kauppaan oiva valinta!

Lehden sivuilla 5 ja 14 kerromme, kuinka vältät juhlakauteen usein liittyvät ähkyn, närästyksen ja vatsavaivat. Lisäksi lehdestämme saat monia käytännön vinkkejä, joiden avulla sinä ja läheisesi pysytte energisinä ja hyvinvoivina kaamoksen keskellä.

Hyvä olo ja joulumieli kuuluvat kaikille, niin ihmisille kuin eläimillekin. Tiesitkö, että myös lemmikeille löytyy luonnollisia valmisteita, jotka rauhoittavat ja poistavat stressiä? Kokeile vaikkapa uuden vuoden paukkeissa!

AITO-kauppiaat ja henkilökunta kiittävät tästä vuodesta ja toivottavat kaikille hyvää joulua ja terveyttä vuodelle 2019! 
 

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 30.11.–31.12.2018 tai niin...
Lue
Vietä erilainen joulu! Ei turvotusta, närästystä tai liikoja lisäkiloja
Erityisesti herkkävatsaiselle jouluruoat ovat yleensä liian ”kovaa kamaa”. Laatikot, kinkut, kastikkeet ja leivonnaiset...
Lue
Tiesitkö nämä asiat C-vitamiinista?
Mistä C-vitamiinia saa? C-vitamiinia esiintyy luonnostaan mm. sitrushedelmissä, marjoissa ja vihreissä...
Lue