Terve suolisto tukee myös painonpudotusta

Aineenvaihduntaan ja painonhallintaan vaikuttaa olennaisesti suoliston kunto.

Terveeseen suolistoon kuuluvat hyvät bakteerikannat, jotka ylläpitävät suoliston pinnan terveyttä ja vaikuttavat näin koko kehomme hyvinvointiin sekä ravinteiden pilkkomiseen ja imeyttämiseen. Jotta hyvät suolistomikrobit voisivat kiinnittyä ja vallata alaa suoliston pinnalta, tarvitsevat ne otollisen ja ravinteikkaan maaperän.

Monipuolisesti erilaisia prebiootteja, kuten vihreitä kasviksia, riisinlesettä sekä lehtikuusen arabinogalaktaania sisältävä Terranova Life Drink toimii probioottien eli hyvien bakteerien ravintona. Kun suolistossa on päivittäin tarjolla runsaasti prebiootteja, alkaa suoliston kunto elpyä hyvän suolistoflooran lisääntyessä. Life Drinkin viisi eri maitohappobakteerikantaa sekä lukuisa määrä marja- ja viherjauheita, rasvahappoja ja ruuansulatusentsyymejä, ravitsevat suolistoa kokonaisvaltaisesti ja käynnistävät aineenvaihdunnan. 

 

Herkkuhimot pysyvät loitolla

Hyvinvointivalmentaja Karita Tykkä on kokenut suoliston kun­nostamisen oleellisena pai­non­pudotusprojekteissa.

”Kun ravinto ja suolisto ovat kunnossa, jäävät myös erilaiset mieliteot ja ruokahimot pois. Esimerkiksi sokerista on huomattavasti helpompi luopua, kun keho saa kaikki tarvittavat ravintoaineet ja suolistobakteerit. Helpoin tapa on ottaa joka päivä laadukas ravintolisä, joka takaa ravitsemuksen ja probioottien perusturvan. Se tukee loistavasti kehon homeostaasia ja saa myös herkkuhimot pysymään loitommalla”, kertoo Karita. 

Lisäaineeton ja maustamaton Life Drink on helppokäyttöinen ja se voidaan sekoittaa helposti vaikkapa mehun, smoothien, jugurtin tai urheilujuoman joukkoon. Tuotteen kasvikset ovat tuorepakastekuivattuja, mikä säilyttää kasvin ravintoarvon lähes alkuperäisenä. 

”Suolistossa piilee terveyden ja elinvoimaisen kehon salaisuus. Helpointa sitä on hoitaa Life Drinkillä, joka sisältää kaikki samalla kertaa”, Karita summaa. 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 13.10.–31.10.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää....
Lue
Luontoäidin elinvoimaa ja tasapainoa
Virtumin+ on yhdistelmä neljää luonnon tehoainetta: mumijo-jauhetta, ruusujuuriuutetta, rannikkomännyn kuoriuutetta ja...
Lue
Nivelterveyttä liikunnalla ja hyvillä ravintolisillä
Iän myötä niveliä peittävän ruston ja nivelnesteen glukosamiini- ja kondroitiinipitoisuus kuitenkin vähenee, samoin käy...
Lue